ΑΕΚ

Γρίφος με Βράνιες στην ΑΕΚ

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Είναι άγνωστο αν τελικά θα μπορέσει να παίξει με Λάρισα ο Βόσνιος στόπερ, Όγκνιεν Βράνιες. Οριστικά εκτός οι Πατίτο και Γκάλο.

Η ιδιοσυγκρασία του Ογκνιέν Βράνιες είναι τέτοια, που ακόμα και όταν αισθανόταν έντονες ενοχλήσεις στο πόδι μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, δεν ήθελε καν να συζητά το ενδεχόμενο να απουσιάσει από το επόμενο.

Ωστόσο, ο Βόσνιος στόπερ έχει ανάγκη από ξεκούραση. Γι αυτό και τόσο χθες (22/2), όσο και σήμερα (23/2), ο Βράνιες ακολούθησε μόνο πρόγραμμα αποφόρτισης. Και είναι άγνωστο αν τελικά θα μπορέσει να παίξει στο κυριακάτικο ματς της ΑΕΚ με την Λάρισα στο ΟΑΚΑ.

Με δεδομένο μάλιστα πως υπάρχει και μετά από τρεις μέρες το παιχνίδι κυπέλλου με τον Πλατανιά, δεν υπάρχει λόγος για να πιεστεί ο Βοσνίος αμυντικός. Άλλωστε πλέον έχει ανεβάσει στροφές ο Τσιγκρίνσκι, ενώ για το δεξί άκρο της άμυνας, υπάρχει διαθέσιμος ο Μπακάκης, που εξέτισε την ποινή του.

Πάντως, σίγουρα νοκ άουτ από το ματς με την Λάρισα, είναι και ο Ροντρίγκο Γκάλο και ο Πατίτο Ροντρίγκες. Αμφότεροι ακολούθησαν και σήμερα μόνο θεραπεία, ενώ είναι αμφίβολοι ακόμα και για την ρεβάνς του Κυπέλλου με τον Πλατανιά.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Η δική του ΑΕΚ
Χιμένεθ: "Είναι στο χέρι μας"
Το επιτελείο του Μελισσανίδη στην ΑΕΚ: Όλοι οι άνθρωποι του "Τίγρη"
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ