ΑΕΚ

Γρίφος (και) τα μεταγραφικά για την ΑΕΚ

Γρίφος (και) τα μεταγραφικά για την ΑΕΚ

Όπως και στην περίπτωση προπονητή, η ΑΕΚ ψάχνει προσεκτικά και… μυστικά και τις κατάλληλες λύσεις για μεταγραφικά ενίσχυση σε επίθεση, μεσαία γραμμή και άμυνα. Το Sport24.gr αναλύει.

Τα δεδομένα πλέον στο θέμα προπονητή στην ΑΕΚ είναι τόσο ξεκάθαρα, όσο και… μπερδεμένα. Ο Ζοζέ Μοράις παραμένει στον πάγκο, μέχρι να βρεθεί μια διάδοχος κατάσταση, που να πληρεί τις προϋποθέσεις μια λύσης αξιόπιστης και με μακρόπνοο όριζοντα και όχι υπηρεσιακή.

Όπως ήδη έχετε διαβάσει στο Sport24.gr, πρόκειται για μια περίπλοκη απόφαση, που ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν θέλει να πάρει βιαστικά. Και προς το παρόν, η επιλογή που θα κάνει, παραμένει γρίφος. Εξίσου γρίφος όμως, είναι και οι επόμενες μεταγραφικές κινήσεις της ΑΕΚ. Το σίγουρο είναι πως η κρίση που έφεραν τα αρνητικά αποτελέσματα, δεν «πάγωσε» την προοπτική της περαιτέρω ενίσχυσης του ρόστερ. Μόνο που πλέον οι κινήσεις αποτελούν γρίφο. Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ.

Ο επιθετικός

Θεωρητικά η ΑΕΚ περιμένει τον Περέιρα Ντίας στην Αθήνα για να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφικά. Στην πράξη όμως, όσο ο Αργεντινός φορ καθυστερεί να μείνει ελεύθερος από την Τζοχόρ, τόσο η Ένωση κοιτάζει και προς άλλες… κατευθύνσεις. Άλλωστε ένας από τους λόγους που η ΑΕΚ προχώρησε με τον Ντίας, ήταν πως μπορούσε να τελειώσει άμεσα την υπόθεση και ο παίκτης να ενσωματωθεί γρήγορα στην ομάδα. Από την στιγμή όμως που το ζήτημα της λύσης του συμβολαίου του Αργεντινού με την Τζοχόρ αργεί, η ΑΕΚ, που έτσι κι αλλιώς δεν έχει σκοπό να περιμένει αιώνια τον Ντίας, εξετάζει και άλλες περιπτώσεις φορ. Η υπόθεση Ντίας ακόμα δεν έχει «καεί» για την Ένωση. Το αντίθετο. Δεν θα αποτελέσει όμως και μεγάλη ανατροπή, αν τελικά καταλήξει σ’ άλλη επιλογή για την ενίσχυση στην επίθεση. Ακόμα και με όνομα έκπληξη.

Ο Μπράβο

Όπως διαβάσατε ήδη από χθες στο Sport24, τις τελευταίες ώρες φαίνεται να υπήρξε μια κινητικότητα στο θέμα του Φεντερίκο Μπράβο. Ένα ζήτημα που έμοιαζε να έχει «παγώσει», εως «καεί» εντελώς. Είναι αλήθεια πως υπήρξε ένα δεύτερος γύρος συζητήσεων με την πλευρά του Αργεντινού μέσου. Χωρίς ωστόσο να προκύψουν ουσιαστικές εξελίξεις. Πάντως φαίνεται πως η ΑΕΚ δεν εγκαταλείπει εντελώς την περίπτωση του Μπράβο. Έστω και αν προς το παρόν δεν φαίνεται και να την έχει προχωρήσει.

Ο Τζαβέλλας

Σύμφωνα με την φημολογία από την Θεσσαλονίκη, είναι θέμα ωρών να λυθεί το συμβόλαιο του Γιώργου Τζαβέλλα με τον ΠΑΟΚ. Κάτι που πιθανότατα αφορά και την ΑΕΚ. Έχετε ενημερωθεί ήδη εδώ και πολύ καιρό από το Sport24, πως στην περίπτωση που διεθνής αμυντικής μείνει ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ, το όνομα του θα πέσει στο τραπέζι των μεταγραφικών συζητήσεων της Ένωσης. Και θα ζυγιστούν όλα τα δεδομένα και μάλιστα πολύ προσεκτικά. Επομένως ενδεχομένως να έχει φτάσει το πλήρωμα του χρόνου, προκειμένου να τεθεί υπό συζήτηση στην ΑΕΚ, η περίπτωση Τζαβέλλα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ολοκληρώθηκε ο δανεισμός του Τζανετόπουλο στον Ηρακλή
Χωρίς Βράνιες απέναντι στον Παναθηναϊκό
Επιμένει για Μπράβο η ΑΕΚ
Αναβολή στο Λεβαδειακός - ΑΕΚ!
Η τρικυμία της ΑΕΚ
Η πιο περίπλοκη απόφαση
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ