ΑΕΚ

Γρίφος για δυνατούς λύτες

Γρίφος για δυνατούς λύτες
Μιλοβάνοβιτς INTIME SPORTS

Απομένει ακριβώς μια εβδομάδα μέχρι να κλείσει η φετινή καλοκαιρινή αγορά. Και η αλήθεια είναι πως ουδείς μπορεί να προβλέψει πως θα κινηθεί η ΑΕΚ.

Γρίφο για δυνατούς λύτες αποτελεί το πόσες, το ποιες, ακόμα και το αν θα κάνει μεταγραφές η Ένωση. Κυρίως διότι στο τραπέζι των ιθυνόντων παραμένουν όλες οι προοπτικές ανοικτές. Αλλά φαίνεται να υπάρχουν διαφορετικές τάσεις. Κάτι που προφανώς καθυστερεί τις οριστικές αποφάσεις.

Υπάρχει η τάση που υποστηρίζει πως η ομάδα πρέπει να προχωρήσει στην απόκτηση σέντερ φορ. Υπάρχει αυτή που εξακολουθεί να λέει πως υπάρχει χρεία για περαιτέρω ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας.

Αλλά και εκείνη που κρατά ανοικτό το θέμα μεταγραφής μεσοεπιθετικού. Για όλες τις τάσεις υπάρχουν ισχυρά επιχειρήματα και κατά και υπέρ. Μόνο στην υπόθεση της απόκτησης σέντερ φορ η ζυγαριά φαίνεται πως έχει αρχίσει να γέρνει υπέρ της κίνησης.

Ο χρόνος πλέον πιέζει. Παρόλα αυτά δεν είναι διόλου απίθανο, η ΑΕΚ να εξαντλήσει όλα τα χρονικά περιθώρια. Αφήνοντας να περάσει ακόμα και το ματς του Σαββάτου (29/8) με την Ξάνθη. Άλλωστε έστω και αν ακόμα δεν υπάρχουν οριστικές αποφάσεις, η προεργασία έχει γίνει για παν ενδεχόμενο.

Και για σέντερ φορ δηλαδή και για στόπερ και για μεσοεπιθετικό. Χωρίς φυσικά αυτό να σημαίνει πως θα γίνουν τρεις κινήσεις. Το πιο πιθανό είναι να «κλειδώσει» μια μεταγραφή και αν προκύψει κάτι καλό να γίνε και ακόμα μια. Πάντως ακόμα οριστικές αποφάσεις δεν υπάρχουν.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ