ΑΕΚ

Γραπτό τεστ θέσεων από τον Μοράις στους παίκτες της ΑΕΚ

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΚΕΡΚΥΡΑ - ΑΕΚ  (Eurokinissi Sports / ΚΑΤΑΠΟΔΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ)
Μοράις EUROKINISSI SPORTS

Ερωτηματολόγιο με τις θέσεις που προτιμούν να παίζουν έβαλε στους παίκτες της ΑΕΚ ο Ζοζέ Μοράις. Οι απαντήσεις δινόντουσαν επί… τόπου πάνω στο χαρτί. Διαβάστε το ρεπορτάζ.

Όταν αναλαμβάνει ένας προπονητής μεσούσης της σεζόν, είναι σύνηθες το φαινόμενο να έχει τετ α τετ με τους ποδοσφαιριστές, προκειμένου να μάθει καλύτερα τα αγωνιστικά τους χαρακτηριστικά, αλλά ακόμα και τις θέσεις που μπορούν να αποδώσουν καλύτερα μέσα στο γήπεδο.

Ωστόσο όταν αυτό γίνεται 50 μέρες μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας και μάλιστα γραπτώς, συνιστά μάλλον έκπληξη. Αυτή την… έκπληξη έκανε ο Ζοσέ Μοράις στους ποδοσφαιριστές του, στην προπόνηση της Δευτέρας.

Μοίρασε γραπτώς στους παίκτες ένα ερωτηματολόγιο μ’ όλα τα συστήματα που ο Πορτογάλος έχει δουλέψει από την αρχή που ανέλαβε (4-4-2 κλασικό και με ρόμβο, 4-1-4-1 και 4-2-3-1) και τους ζητούσε να σημειώσουν τις θέσεις που μπορούν να παίξουν. Μάλιστα οι απαντήσεις δινόντουσαν επί… τόπου πάνω στο χαρτί.

Δεν πήραν δηλαδή το ερωτηματολόγιο στο… σπίτι τους οι ποδοσφαιριστές. Και προφανώς όλο αυτό προκάλεσε έκπληξη στους παίκτες. Κυρίως για το ταιμινγκ που επιλέχθηκε να γίνει. Δηλαδή περίπου δυο μήνες, αφότου ο Μοράις έχει αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ