ΑΕΚ

Γουστάρει τα "κιτρινόμαυρα" ο Σα

Γουστάρει τα "κιτρινόμαυρα" ο Σα
Ορλάντο Σα

Ο Πορτογάλος "ψήνεται" να μετακομίσει στην Αθήνα για λογαριασμό της ΑΕΚ, κάτι που έχει καταστήσει σαφές στους υπεύθυνους της Λέγκια, τους οποίους έχει ενημερώσει ότι είναι θετικός στο ενδεχόμενο.

Ο Ορλάντο Σα είναι πλέον η βασική προτεραιότητα της ΑΕΚ, από τη στιγμή που και η περίπτωση του Κρισλάν δεν φαίνεται να προχωρά. Οι Κιτρινόμαυροι έχουν καταλήξει στη λύση του Πορτογάλου, βλέποντας ότι συγκεντρώνει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που ψάχνει η Ένωση, στην επιστροφή της στη Super League.

Ο Σα πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία με τη φανέλα της Λέγκια και από πλευράς Ένωσης έχουν γίνει ήδη οι απαραίτητες κινήσεις για την απόκτηση του, με τους δύο συλλόγους να βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή, την ίδια στιγμή που οι "κιτρινόμαυροι" έχουν βρει τη χρυσή τομή με τον παίκτη αλλά και τους εκπροσώπους τους.

Η ΑΕΚ αποτελεί μια από τις καλύτερες επιλογές για τον Σα, για να συνεχίσει την καριέρα του, με τον ίδιο να είναι θετικός στο να μετακομίσει στην Αθήνα για χάρη του "Δικεφάλου".

Το μοναδικό εμπόδιο που υπάρχει μέχρι σήμερα είναι το γεγονός ότι οι Πολωνοί τον κοστολογούν με ένα τεράστιο ποσό, περίπου το διπλάσιο από εκείνο που προσφέρει η ΑΕΚ (500.000 ευρώ), κάτι που προβληματίζει τους ανθρώπους της ομάδας, οι οποίοι ωστόσο ευελπιστούν ότι αν ο Σα θέλει, τότε θα επηρεάσει και τους ανθρώπους της Λέγκια να χαμηλώσουν τις απαιτήσεις τους.

Πηγή: aek1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ