ΑΕΚ

Γκουντγιόνσεν: "Με δουλειά θα γίνουμε καλύτεροι"

Γκουντγιόνσεν: "Με δουλειά θα γίνουμε καλύτεροι"
Ιπτάμενος Ισλανδός

Ο Έιντουρ Γκουντγιόνσεν μίλησε λίγο μετά την φιλική ήττα της ΑΕΚ με την Χετάφε και τόνισε πως θα πρέπει να δουλέψουν σκληρά για να παρουσιαστούν καλύτεροι στην έναρξη του πρωταθλήματος.

Η Ένωση στο πρώτο της φιλικό προετοιμασίας μπροστά στο κοινό της δεν ήταν καλή, πέραν του διαστήματος προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, και ηττήθηκε με 1-0 από την Χετάφε.

Ο Μανόλο Χιμένεθ έβγαλε πολλά χρήσιμα συμπεράσματα από το συγκεκριμένο παιχνίδι και θα δουλέψει πάνω σε αυτά μέχρι το ματς με την Τιφλίδα. Την ίδια άποψη έχει και ο Γκουντγιόνσεν σύμφωνα με όσα είπε λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης:

"Έχουμε αρκετή δουλειά μπροστά μας και δυο εβδομάδες μέχρι το πρώτο μας παιχνίδι. Πρέπει να βελτιωθούμε όμως και αν το κάνουμε θα παρουσιαστούμε έτοιμοι όταν χρειαστεί", είπε αρχικά ο 33χρονος άσος.

Σε ερώτηση για την απόφαση του να έρθει στην ΑΕΚ, είπε: "Ήμουν λίγο σκεπτικός πριν έρθω, όμως τώρα που ήρθα όλα άλλαξαν. Η υποδοχή ήταν εκπληκτική και αυτό με έκανε να πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά".

Για το αν έχει προσαρμοστεί στην Ελλάδα, τόνισε: "Πρέπει να συνηθίσω τη ζέστη και να χρησιμοποιήσω σωστά το χρόνο μου για να δουλέψω σωστά και να βρεθώ στο ίδιο επίπεδο με τους συμπαίκτες μου".

Τέλος για την αντίπαλο της ΑΕΚ στα πλέι οφ του Europa League, Ντιναμό Τιφλίδας, είπε: "Πρέπει να προετοιμαστούμε καλά, αφού όλες οι ομάδες είναι δύσκολες σε αυτό το επίπεδο. Αν είμαστε εμείς έτοιμοι, τότε έχουμε πολλές πιθανότητες να προκριθούμε".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ