ΑΕΚ

Γκολκίπερ ασφαλείας

Γκολκίπερ ασφαλείας

Τρεις είναι οι τερματοφύλακες που απασχολούν την ΑΕΚ η οποία επιθυμεί την απόκτηση εκείνου που θα αποτελέσει την κολόνα στην αμυντική γραμμή της. Τι ισχύει με Βάρας, Μπαρόχα και Ρούιτερ.

Είναι η πιο δύσκολη απόφαση και η πιο απαιτητική θέση. Από τη στιγμή που η ΑΕΚ αποφάσισε ότι θα δώσει τον πρώτο ρόλο σε ξένο τερματοφύλακα με τη διπλή αποστολή να αποτελέσει σταθερή αξία κάτω από τα δοκάρια της αλλά παράλληλα να συμβάλει και στη βελτίωση και εξέλιξη του Γιάννη Ανέστη, όφειλε να ψάξει για κάποια εξαιρετική περίπτωση.

Η υπόθεση του Μούλντερ δεν ευδοκίμησε και αφού ακούστηκαν διάφορα ονόματα, στην πορεία προέκυψε ο Χάβι Βάρας ως ο πρώτος και κύριος στόχος. Ωστόσο ημέρα με την ημέρα (παρά τη δεδομένη ταύτιση απόψεων που αφορούσε στο οικονομικό σκέλος της συμφωνίας), ο Ισπανός άρχισε να απομακρύνεται καθώς το δέλεαρ της επιστροφής στην Πριμέρα Ντiβισιόν παραμένει ισχυρό για εκείνον.

Ταυτόχρονα η ΑΕΚ συνέχισε να δουλεύει και άλλες περιπτώσεις, όπως αυτή του Βενεζουελάνου Αλάιν Μπαρόχα, περίπτωση η οποία έχει τις δικές της δυσκολίες καθώς ο 26χρονος τερματοφύλακας δεσμεύεται με συμβόλαιο, ενώ απασχολεί ομάδες από την Τουρκία και τη Χιλή οι οποίες έχουν να ξοδέψουν. Η Ένωση προσπαθεί με όπλο τον συμπατριώτη (και κολλητό του) Ρόναλντ Βάργκας να κερδίσει έδαφος στην υπόθεση. Και περιμένει...

Ο τρίτος που ενδιαφέρει την Ένωση είναι ο 28χρονος Ολλανδός Ρόμπιν Ρούιτερ, γκολκίπερ ο οποίος ανήκει στην Ουτρέχτη και δεσμεύεται με συμβόλαιο μαζί της ως το 2017. Αρέσει στον Μιλοβάνοβιτς και ήδη έχει υπάρξει διερευνητική επαφή με το σύλλογο που ανήκει και έχει διαπιστωθεί ότι οι απαιτήσεις του για να τον παραχωρήσει είναι λογικές και διαπραγματεύσιμες.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ