ΑΕΚ

Γκαλτιέ: "Μικρή η διαφορά ανάμεσα σε ΑΕΚ και Σεντ Ετιέν"

Ο προπονητής της Σεντ Ετιέν, Κριστόφ Γκαλτιέ, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την "Ένωση"¨. " Η ΑΕΚ έχει ευρωπαϊκή αύρα και γι αυτό ήταν σημαντικό το πώς θα διαχειριστούμε το ματς", σχολίασε.

Προφανώς και ήταν ανακουφισμένος μετά την λήξη του ματς ο Κριστόφ Γκαλτιέ, καθώς είχε μεγάλη πίεση μετά το πρώτο αποτέλεσμα στην Γαλλία.

Όμως ο τεχνικός της Σεντ Ετιέν μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ΑΕΚ. Ακόμα και ότι δεν θέλει μια ομάδα σαν την ΑΕΚ στην αυριανή (5/8) κλήρωση είπε. Ενώ ευχαρίστησε θερμά τους «φίλους μου Έλληνες» για την φιλοξενία.

"Νομίζω πως πρέπει μια ομάδα να παρουσιάζεται συμπαγής. Είναι κρίμα που οι δυο ομάδες συναντήθηκαν τόσο νωρίς. Και οι δυο ομάδες, είναι πολύ κοντά. Το γεγονός πως δεν σκοράραμε στην έδρα μας, σκεφτόμαστε πως θα σκοράρουμε εδώ. Έπρεπε να ήμασταν καλύτεροι και πιο αποτελεσματικοί στην επίθεση και να τελειώναμε καλύτερα τις φάσεις που κάναμε. Νομίζω πως η διαφορά μεταξύ των δυο ομάδων, είναι η ευρωπαϊκή εμπειρία. Εμείς παίζουμε σταθερά τα τελευταία χρόνια σε πλέι οφ.

Η ΑΕΚ είναι μια μεγάλη ομάδα, με ευρωπαϊκό παρελθόν, με κόσμο που έχει εμπειρία από ευρωπαϊκά ματς. Και που όπως είδα εδώ, η ΑΕΚ έχει ευρωπαϊκή αύρα και γι αυτό ήταν σημαντικό το πώς θα διαχειριστούμε το ματς. Όμως η διαφορά είναι πως η ομάδα μας, έχει περισσότερη ευρωπαϊκή εμπειρία. Νομίζω πως ο Μπέριτς ήταν στην κατάλληλη θέση, την κατάλληλη στιγμή. Κινηθήκαμε ομαδικά, για να ανταπεξέλθουμε σε οποιοδήποτε σενάριο.

Ξέραμε πως για να προκριθούμε, έπρεπε να σκοράρουμε. Ήθελα να παίξουμε πιο επιθετικά και έπρεπε να είμαστε και πιο αποτελεσματικοί, που το κάναμε. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους Έλληνες φίλους μας, για τον σεβασμό και για την φιλοξενία. Θα ήθελα να ευχηθώ μια καλή σεζόν στην ΑΕΚ, που είναι μια καλή ομάδα, έχει έναν πολύ καλό προπονητή. Ευχαριστώ πολύ τους Έλληνες οικοδεσπότες".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ