ΑΕΚ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: "Το μάξιμουμ για τίτλους με την ΑΕΚ"

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: "Το μάξιμουμ για τίτλους με την ΑΕΚ"
INTIME SPORTS

Ο Ροντρίγκο Γκάλο μίλησε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο Sport24.gr λίγα λεπτά μετά την συμφωνία του με την ΑΕΚ και εξέφρασε την επιθυμία του να δώσει τον καλύτερο του εαυτό, προκειμένου η ΑΕΚ να κατακτήσει τίτλους.

Λίγα λεπτά μετά τη γνωστοποίηση της συμφωνίας με τον Ροντρίγκο Γκάλο το Sport24.gr επικοινώνησε με τον 28χρονο Βραζιλιάνο ο οποίος μίλησε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για την επιστροφή του στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΚ. Ο Γκάλο δήλωσε χαρούμενος και έτοιμος να κατακτήσει τίτλους με την Ενωση, βοηθώντας την στο μάξιμουμ.

-Πως αισθάνεσαι που, πλέον, είσαι ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ;

"Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στην Ελλάδα, μετά από ένα χρόνο και ειδικά σ' ένα μεγάλο σύλλογο όπως είναι η ΑΕΚ.

- Ποιοι είναι οι στόχοι σου με την ΑΕΚ; Είναι η έξοδος στην Ευρώπη ανάμεσα σ' αυτούς;

"Το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα δώσω το μάξιμουμ με την ΑΕΚ, προκειμένου η ομάδα να καταφέρει να κατακτήσει τίτλους.

Η ΑΕΚ είναι μία ομάδα που συμμετέχει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και φυσικά αυτός είναι ένας από τους στόχους μου. "

- Στην ΑΕΚ είναι άλλοι δύο πορτογαλόφωνοι. Ο Έλντερ Μπαρμπόζα κι ο Αντρέ Σιμόες που θα έρθει το καλοκαίρι. Τους γνωρίζεις;

"Γνωρίζω τον Έλντερ Μπαρμπόζα, ήμασταν μαζί συμπαίκτες στην Μπράγκα. Τον Αντρέ Σιμόες δεν τον γνωρίζω προσωπικά, ωστόσο τον ξέρω από την Πορτογαλία έχουμε παίξει κι αντίπαλοι. Ελπίζω, λόγω γλώσσας να χτίσουμε μία καλή φιλία."

-Ένα μήνυμα που θα άφηνες στον κόσμο της Ένωσης;

"Το μήνυμα προς τους φιλάθλους της ΑΕΚ, αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα δώσω το μάξιμουμ που μπορώ προκειμένου όλοι μαζί να πετύχουμε τους στόχους μας. Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος με την επιστροφή μου στο ελληνικό πρωτάθλημα, το οποίο έχει καλούς παίκτες και καλές ομάδες."

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ