ΑΕΚ

Γκάλο: "Τιμή μου να αγωνίζομαι στην ΑΕΚ"

Γκάλο: "Τιμή μου να αγωνίζομαι στην ΑΕΚ"
Ροντρίγκο Γκάλο

Ο Ροντρίγκο Γκάλο μίλησε στο match programme του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα για την επιλογή του, τις πρώτες εντυπώσεις του, τους συμπαίκτες του και τους στόχους της ΑΕΚ.

"Συστήθηκε" στο ελληνικό κοινό τη σεζόν 2013-14, όταν με τη φανέλα του Παναιτωλικού αγωνίστηκε σε 33 ματς και αναδείχθηκε κορυφαίος δεξιός μπακ του πρωταθλήματος. Τον Μάιο επέλεξε την ΑΕΚ για να συνεχίσει την καριέρα του και στο επίσημο ντεμπούτο του κόντρα στον Πλατανιά σημείωσε ένα εντυπωσιακό τέρμα, που ψηφίστηκε ως το καλύτερο της αγωνιστικής.

Ο Ροντρίγκο Γκάλο, ο 29χρονος Βραζιλιάνος που μαζί με τον παλιό του γνώριμο Μιχάλη Μπακάκη συγκροτεί το δίδυμο δεξιών οπισθοφυλάκων της Ένωσης, μίλησε στο match programme του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα για την επιλογή του, τις πρώτες εντυπώσεις του, τους συμπαίκτες του και τους στόχους της ΑΕΚ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Τι σε έκανε να επιλέξεις την ΑΕΚ αυτόν τον Μάιο, παρότι αγωνιζόταν ακόμη στη δεύτερη κατηγορία;

Γνωρίζω την ΑΕΚ από την παιδική μου ηλικία ακόμη, είναι μεγάλος σύλλογος με τεράστια ιστορία και είναι τιμή μου να αγωνίζομαι με τα χρώματά της. Στην Βραζιλία η ΑΕΚ είναι πολύ γνωστή γιατί έχουν παίξει σε αυτήν μεγάλοι ποδοσφαιριστές, όπως ο Ριβάλντον.

Ποιες είναι οι πρώτες εντυπώσεις σου από την ομάδα και τους νέους σου συμπαίκτες;

Ο σύλλογος είναι πολύ καλά οργανωμένος και τα στελέχη του μου έχουν φερθεί άψογα. Είμαι πολύ χαρούμενος εδώ και έχω άριστες σχέσεις με όλους τους συμπαίκτες μου.

Υπάρχει κάποιος από τους Έλληνες του συλλόγου που κατά τη γνώμη σου να μπορεί να σταθεί στα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης;

Όλα τα παιδιά έχουν ποιότητα και ταλέντο, ελπίζω ότι θα μπορέσουν να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους στο μέλλον, όποια και αν είναι αυτά.

Κόντρα στον Πλατανιά σημείωσες το πρώτο επίσημο γκολ σου μπροστά στους φιλάθλους μας, πως αισθάνθηκες;

Ένιωσα μεγάλη χαρά για την επίτευξη αυτού του τέρματος αλλά ακόμα μεγαλύτερη για τη νίκη που πήραμε. Αυτό είναι το πιο σημαντικό . Ελπίζω να συνεχίσω να βοηθήσω την ομάδα με κάθε τρόπο, τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά.

Ποιος πιστεύεις ότι πρέπει να είναι ο ρελαστικός στόχος του συλλόγου αυτή τη σεζόν;

Έχουμε καλή ομάδα και θα παλέψουμε για να φέρουμε την ΑΕΚ στην υψηλότερη δυνατή θέση. Είναι νωρίς για να θέσουμε στόχους, το πρωτάθλημα έχει αρκετές δυνατές ομάδες με ποιότητα. Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα κάνουμε το παν για τη νίκη σε κάθε αγώνα.

Ποιο μήνυμα θα ήθελες να στείλεις στους φιλάθλους της ΑΕΚ;

Η στήριξη τους είναι τρομερά σημαντική για εμάς. Ήδη έχουν αποδείξει την αφοσίωσή τους και πιστεύω θα συνεχίσουν να βοηθάνε την ομάδα σε κάθε παιχνίδι. Η παρουσία τους δίνει σε όλους μας μεγάλη δύναμη μέσα στο γήπεδο.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ