ΑΕΚ

Γκάλο: "Θα νικήσουμε και την κούραση"

EUROPA LEAGUE / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Βραζιλιάνος μπακ, Ροντρίγκο Γκάλο, έδωσε σύνθημα νίκης για το παιχνίδι της Πέμπτης (15/2) με τη Ντινάμο Κιέβου.

Η κούραση για τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ είναι δεδομένη. Έχουν δώσει ήδη τρια ματς μέσα σε διάστημα δέκα ημερών και αύριο (15/2) έχουν μια ακόμα «μάχη» με τη Ντιναμό Κιέβου.

Όμως ο Ροντρίγκο Γκάλο τόνισε, πως η πρόκληση της Ευρώπης είναι τέτοια και το κίνητρο τόσο ισχυρό, που μπορούν να ξεχάσουν την κούραση τους.

«Έχουμε μια φυσιολογική κούραση. Όμως σ’ ένα τόσο σημαντικό ματς, κανείς δεν θα είναι κουρασμένος. Είναι μια σημαντική διοργάνωση, θα προσπαθήσουμε να ξεχάσουμε κάθε κούραση και να μπούμε στο γήπεδο για να κάνουμε κάτι σημαντικό».

-Πόσο σημαντικό είναι η καλή ψυχολογία των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ;
«Αισθάνομαι πολύ καλά. Και όλη η ομάδα. Όλοι θέλουμε να κερδίζουμε. Και αυτό θα προσπαθήσουμε και αύριο. Μια νίκη θα είναι σημαντική και για την Ευρώπη και για την ψυχολογία στη συνέχεια του πρωταθλήματος».

-Αισθάνεστε πως σε σχέση με το πρωτάθλημα και το κύπελλο, το ματς της Ευρώπης είναι λίγο πιο ελεύθερο;
«Θα μιλήσω αποκλειστικά για μένα. Θέλω να κερδίσω αύριο. Αυτό που σκέφτομαι είναι πως θέλω να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει. Αυτό σκέφτομαι σε κάθε παιχνίδι. Και το αυριανό παιχνίδι είναι σημαντικό να το κερδίσει η ΑΕΚ, προκειμένου να συνεχίσει στην Ευρώπη».


TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ