ΑΕΚ

Γκάλο στο Sport24.gr: "Άδικη η αποβολή μου, δεν έκανα τίποτα"

Γκάλο στο Sport24.gr: "Άδικη η αποβολή μου, δεν έκανα τίποτα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ροντρίγκο Γκάλο διαφωνεί μέσα από το Sport24.gr με την απόφαση του Καλογερόπουλου να τον αποβάλει αλλά το προσπερνά, αναγνωρίζει την αποβολή του Μποτία ως κρίσιμη για την οικονομία και θέλει νίκες της ΑΕΚ έως το τέλος.

Μόλις είχε τελειώσει το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ. Η ΑΕΚ νικά τον Ολυμπιακό με 1-0 και βάζει τέλος στο αήττητο σερί του. Ο Ροντρίγκο Γκάλο, μίλησε στο Sport24.gr για την αποβολή του, τη διαιτησία του Καλογερόπουλου, τον πρώτο στόχο της Ένωσης αλλά και τη συνήθεια να προσεύχεται με γυρισμένη την πλάτη στα πέναλτι που εκτελούν οι συμπαίκτες του.

- Νίκη σε ένα ακόμη ντέρμπι, μετά από τον ΠΑΟΚ. Ποια είναι τα πρώτα συναισθήματα;

"Είμαι πολύ χαρούμενος, ήταν ένα δύσκολο ματς. Στο πρώτο ημίχρονο αντιμετωπίσαμε κάποιες δυσκολίες, αλλά στο δεύτερο με την αποβολή του Μποτία τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα για εμάς. Μετά ελέγξαμε πιο εύκολα το ματς".

- Τι σημαίνει αυτή η νίκη για την ΑΕΚ, για τη συνέχεια σε Κύπελλο και πρωτάθλημα;

"Είναι πολύ καλό για το ηθικό όλων των παιδιών, χάσαμε το τελευταίο ματς με τον Ατρόμητο κι αυτή η νίκη μας κάνει καλό για τη συνέχεια. Για τη ψυχολογία μας"

- Ποια φάση ήταν "κλειδί" για τη νίκη της ΑΕΚ επί του Ολυμπιακού;

"Το γεγονός ότι όλη η ομάδα έτρεξε. Βέβαια, μετά την πρώτη αποβολή του Ολυμπιακού τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα για εμάς. Μετά, ήρθε το πέναλτι. Βάλαμε το γκολ και με το 1-0, διαχειρίστηκαμε το προβάδισμα εύκολα. Ήδη, το μυαλό μας είναι στο επόμενο ματς με τον Ηρακλή"

- Ο Γκουστάβο Πογέτ ήταν σε όλο το ματς όρθιος, δίνοντας οδηγίες και σε εσένα και σε όλους τους παίκτες. Η έλευση του Πογέτ στην ΑΕΚ ήταν καθοριστική για τη φετινή πορεία;

"Ναι μας έδινε οδηγίες συνέχεια και μας βοηθούσε να συγκεντρωθούμε στο ματς. Ο προπονητής μας, απαιτεί συγκέντρωση και είναι αυτός που μας έχει βοηθήσει να φθάσουμε εδώ που είμαστε"

- Πως κρίνεις την αποβολή σου;

"'Ήταν άδικη. Όπως απέβαλε δύο ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, έπρεπε να αντισταθμίσει και να αποβάλει, έναν δικό μας. Εγώ θεωρώ ότι δεν έκανα τίποτα, ο διαιτητής υπέδειξε φάουλ. Ηρεμία, τα παιδιά στεναχωρήθηκαν με αυτό που συνέβη.

- Η ΑΕΚ είναι η καλύτερη ομάδα τη δεδομένη χρονική στιγμή στην Ελλάδα;

"Κι ο Ολυμπιακός παίζει καλά. Κι εμείς από την αρχή του έτους κάναμε 9 σερί νίκες και παίξαμε καλό ποδόσφαιρο..και σήμερα παίξαμε καλά. Ελπίζω να συνεχίσουμε με νίκες μέχρι το τέλος της σεζόν για να πετύχουμε την καλύτερη δυνατή κατάταξη"

- Παραμένει η κατάκτηση του Κυπέλλου, ο πρώτος στόχος;

"Ναι είναι, ο πρώτος. Στο πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός είναι πολύ μπροστά, έχει μεγάλη διαφορά και περιμένουμε να κατακτήσουμε το Κύπελλο. Θα είναι δύσκολο, επίσης. Αλλά, θα δώσουμε τα πάντα για να το κατακτήσουμε"

- Σε είδαμε να έχεις γυρίσει την πλάτη κατά την εκτέλεση του πέναλτι από τον Μπουονανότε και να προσεύχεσαι. Άγχος, αγωνία;

"Πάντα το κάνω, το έκανα και με τον ΠΑΣ, και με τον Πανθρακικό. Σε κρίσιμα σημεία, είναι ο δικός μου τρόπος να παίρνω θετική ενέργεια. Το κάνω από την αρχή της καριέρας μου και θα το κάνω μέχρι και το τέλος αυτής. Είναι κάτι δικό μου"

Διαβάστε ακόμη:

"Τρέλα" ο Πογέτ, "κουβάρι" οι παίκτες

"Καμπάνα" για Μελισσανίδη, κίνδυνος για ΑΕΚ

Πογέτ: "Η ΑΕΚ, η Άρσεναλ και η Μπάγερν"

Ο Γκάλο δεν είδε την εκτέλεση του πέναλτι!

Το φιλμ του ντέρμπι και τα στατιστικά

Μελισσανίδης: "Δήθεν επεισόδιο με τον παρατηρητή"

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ