ΑΕΚ

Γκάλο: "Σε κανέναν μας δεν άρεσε αυτό που συνέβη"

Γκάλο: "Σε κανέναν μας δεν άρεσε αυτό που συνέβη"
Ροντρίγκο Γκάλο

Για όσα πρέπει να... ξεχάσουν οι παίκτες της ΑΕΚ αλλά και για την ανάγκη γρήγορης προσαρμογής στον τρόπο παιχνιδιού του νέου προπονητή, μίλησε στην κάμερα της NOVA, ο Ροντρίγκο Γκάλο.

Στην κάμερα της NOVA μίλησε ο Ροντρίγκο Γκάλο της ΑΕΚ και αναφέρθηκε στην ανάγκη γρήγορης προσαρμογής στον τρόπο παιχνιδιού του νέου προπονητή και στην συνέχεια των υποχρεώσεων της ομάδας του σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: "Είναι σίγουρο ότι κάθε προπονητής έχει διαφορετική μέθοδο δουλειάς. Είχαμε ένα μικρό διάστημα για να γνωρίσουμε τον νέο μας προπονητή και να μπορέσουμε να εφαρμόσουμε στο γήπεδο αυτά που θα μας πει. Εμείς είμαστε επαγγελματίες και θα βάλουμε τα δυνατά μας για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Έχουμε ήδη παίξει εφτά παιχνίδια, γνωριζόμαστε μεταξύ μας και παρά την ήττα στο τελευταίο παιχνίδι θα μπούμε στο ματς για να πάρουμε τη νίκη. Σε κανέναν δεν άρεσε ό, τι συνέβη στο τελευταίο ματς. Θα έπρεπε να έχουμε πάρει ένα διαφορετικό αποτέλεσμα. Από Δευτέρα όμως ξεκινήσαμε και επικεντρωνόμαστε μόνο στο ματς με τον Ηρακλή.

Θα μπούμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό σε αυτό το παιχνίδι. Θέλουμε να ξεχάσουμε ό, τι συνέβη στο προηγούμενο ματς και πλέον θα συγκεντρωθούμε όσο το δυνατόν περισσότερο στο επόμενο ματς για να επιστρέψουμε στις επιτυχίες".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ