ΑΕΚ

Γκάλο: "Πρώτοι του χρόνου"

Γκάλο: "Πρώτοι του χρόνου"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Βραζιλιάνος μπακ της ΑΕΚ, Ροντρίγκο Γκάλο, οριοθέτησε την πρώτη θέση ως το στόχο της Ένωσης για την επόμενη σεζόν, ενώ υποστήριξε πως πρέπει να αποδείξει μέσα στο γήπεδο ότι είναι καλύτερη από τον Πανιώνιο.

Από την δική του ατομική παρουσία στην φετινή σεζόν, προφανώς και ο Ροντρίγκο Γκάλο θα πρέπει να είναι ικανοποιημένος. Είναι ο ποδοσφαιριστής με τα περισσότερα αγωνιστικά λεπτά και αυτός για τον οποίο μιλά με τα καλύτερα λόγια ο Γκουστάβο Πογέτ. Όμως ο Βραζιλιάνος ακραίος μπακ, μιλώντας στη Nova, παραδέχθηκε πως θα ήταν απόλυτα ικανοποιημένος, αν η ΑΕΚ ήταν στην πρώτη θέση. Και εκεί τοποθέτησε ο Γκάλο τον πήχη για την επόμενη σεζόν.

"Σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος από τη δική μου παρουσία σε όλη τη σεζόν. Θα ήμουν περισσότερο ικανοποιημένος αν η ομάδα μας ήταν πρώτη στη βαθμολογία. Η ΑΕΚ άλλωστε θα πρέπει να έχει πάντα ως στόχο την κορυφή. Γι’ αυτό και ενόψει της επόμενης σεζόν ο στόχος μας θα πρέπει να είναι να ανταγωνιστούμε και να τερματίσουμε πάνω από τον Ολυμπιακό, τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό"

Για το ματς με τον Πανιώνιο, ο Βραζιλιάνος τόνισε: "Στα τελευταία ματς δε δεχόμαστε γκολ, είτε παίζουμε εντός είτε εκτός έδρας. Άρα η άμυνα λειτουργεί σε καλά επίπεδα. Στην επίθεση είναι αλήθεια ότι δυσκολευόμαστε ιδιαίτερα εκτός έδρας να δημιουργήσουμε ευκαιρίες και να βάλουμε γκολ. Μέσα στην έδρα μας αποδίδουμε καλύτερα. Πιστεύω ότι αν πιστέψουμε στις ικανότητές μας θα πάρουμε τη νίκη στο ματς της Κυριακής. Απέναντι στον Παναιτωλικό και στον Αστέρα είναι αλήθεια ότι δεν μπορέσαμε να δημιουργήσουμε πολλές ευκαιρίες.

Μας δυσκόλεψαν πολύ οι αντίπαλοι. Στο τελευταίο ματς με την Καλλονή καταφέραμε και δημιουργήσαμε ευκαιρίες, αλλά η μπάλα δεν έμπαινε μέσα. Με τον Πανιώνιο ελπίζω να πετύχουμε τόσα γκολ όσα χάθηκαν στις ευκαιρίες των προηγούμενων αγώνων.Ο Πανιώνιος είναι μια ποιοτική ομάδα με καλούς ποδοσφαιριστές. Σίγουρα το γεγονός ότι δεν θα έχουμε τη στήριξη των φιλάθλων μας, ενδεχομένως να επηρεάσει θετικά τον Πανιώνιο. Εμείς όμως είμαστε η ΑΕΚ και πρέπει αυτό να το αποδείξουμε μέσα στο γήπεδο. Αν πιστέψουμε ότι θα νικήσουμε, θα πετύχουμε τον στόχο μας".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ