ΑΕΚ

Γκάλο: "Η ΑΕΚ με ήθελε από πέρυσι"

Γκάλο: "Η ΑΕΚ με ήθελε από πέρυσι"
INTIME SPORTS

O Ροντρίγκο Γκάλο αποκάλυψε ότι η ΑΕΚ τον ήθελε από πέρυσι και τόνισε ότι είναι προετοιμασμένος για τις απαιτήσεις της Ένωσης. (VIDEO)

Η μεταγραφή του Ροντρίγκο Γκάλο μοιάζει λίγο βγαλμένη από παιχνίδι της μοίρας. Ξαναέσμιξε με τον Μιχάλη Μπακάκη, με τον οποίο μοιραζόταν την θέση του δεξιού μπακ στον Παναιτωλικό, έγινε αμέσως «κολλητός» με τον Έλντερ Μπαρμπόζα, ενώ όπως ο ίδιος ο Βραζιλιάνος αποκάλυψε, είχε και πέρυσι πρόταση από την ΑΕΚ.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ: Kώστας Τσίλης

-Ποιές είναι οι πρώτες σου εντυπώσεις από την ΑΕΚ;
"Είναι ένα πολύ καλό κλαμπ, μια μεγάλη ομάδα. Ξέρω γιατί ήρθα εδώ, οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι πολύ καλές και τώρα θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της, κάνοντας το καλύτερο".

-Γνώρισες την ΑΕΚ από την εποχή που έπαιζες στον Παναιτωλικό. Πώς είναι να είσαι μέλος μιας ομάδας που παλεύει για το πρωτάθλημα, το κύπελλο...
"Είμαι προετοιμασμένος να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου, ξέρω ότι ήρθε σε ένα μεγάλο κλαμπ, για να παλέψω για σημαντικά πράγματα. Όπως είπα, θα δώσω το καλύτερο μαζί με τους συμπαίκτες μου και όλοι μαζί ενωμένοι θα παλέψουμε για τους στόχους μας".

-Μίλησε μας λίγο για το πώς προέκυψε η μεταγραφή σου στην ΑΕΚ.
"Ένα χρόνο πριν η ΑΕΚ μου είχε κάνει ξανά πρόταση, όμως τότε δεν ήταν εφικτό να έρθω. Φέτος τα πράγματα ήταν πιο ξεκάθαρα, ήθελα πραγματικά πολύ να έρθω και έγινε. Ξέρω την ΑΕΚ πολλά χρόνια και ήξερα ότι αυτό θα ήταν καλό για μένα".

-Ένα χρόνο πριν είχες αναδειχθεί ο καλύτερος δεξιός μπακ του πρωταθλήματος. Είσαι έτοιμος να το επαναλάβεις;
"Ο στόχος μου είναι να βοηθήσω την ΑΕΚ, όχι να αναδειχθώ καλύτερος δεξιός μπακ του πρωταθλήματος. Δουλεύω γι' αυτό φυσικά, αλλά ο πραγματικός στόχος είναι να βοηθήσω την ομάδα".

-Είσαι ένας επιθετικός παίκτης που παίζει και καλή άμυνα ή ένας αμυντικός που παίζει και καλή επίθεση;
"Το πρώτο πράγμα που σκέφτομαι είναι να αμύνομαι σωστά, όμως όποτε υπάρχουν οι προϋποθέσεις μου αρέσει να προσπαθώ να κάνω καλά πράγματα και στην επίθεση. Είμαι πολύ χαρούμενος που σκόραρα χθες και βοήθησα την ομάδα μου"

-Στην ίδια θέση είναι και ο Μπακάκης, που στον Παναιτωλικό παίζατε την πλευρά μαζί. Πώς περιμένεις την επιστροφή του Μπακάκη;
"Υπάρχουν αρκετοί παίκτες με ποιότητα για τις θέσεις, οπότε είναι δουλειά του προπονητή ποιοι θα παίζουν. Είτε παίζω με τον Μπακάκη, είτε με κάποιον άλλο, τους εμπιστεύομαι όλους. Ξέρω τον Μπακάκη, ξέρω ότι είναι ένας μεγάλος παίκτης, όμως για εμένα δεν έχει σημασία αν θα παίζω με τον Μπακάκη ή με κάποιον άλλο γιατί πιστεύω σε όλους".

-Έχεις ξεχωρίσει κάποιους από τους συμπαίκτες σου έως τώρα;
"Μιλάω με όλους, όλοι έχουν ποιότητα (σ.σ.: ο Μπαρμπόζα που βοηθούσε στη μετάφραση προσέθεσε γελώντας ότι «φοβήθηκε να πει το όνομά μου), είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ, όλοι τους είναι καλοί... δέκτες".

-Ο προσωπικός σου στόχος για αυτή τη χρονιά;
"Ο στόχος μου είναι να πολεμήσω σε όλα τα παιχνίδια για την ΑΕΚ, γιατί η ΑΕΚ έχει ως στόχο να παλέψει για μεγάλα πράγματα φέτος και θέλω να τη βοηθήσω στο μάξιμουμ".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ