ΑΕΚ

Γκάλο: "Ελπίζω να συνεχίσω να βοηθάω την ομάδα μου"

Γκάλο: "Ελπίζω να συνεχίσω να βοηθάω την ομάδα μου"
INTIME SPORTS

Ο Ροντρίγκο Γκάλο παρέλαβε το βραβείο του για το καλύτερο γκολ της 1ης αγωνιστικής της Super League και έκανε δηλώσεις, ενώ μίλησε και ο Στέλιος Σεραφείδης που του το παρέδωσε.

Το καλύτερο γκολ της 1ης αγωνιστικής της Super League πέτυχε ο Ροντρίγκο Γκάλο στο ματς με τον Πλατανιά και ο ακραίος μπακ της ΑΕΚ παρέλαβε το βραβείο του, κάνοντας δηλώσεις αμέσως μετά, τονίζοντας ότι ελπίζει με την απόδοσή του και τα γκολ του να βοηθάει την ομάδα του.

Συγκεκριμένα, μίλησε για:

-το βραβείο που κέρδισε: "Είμαι πολύ χαρούμενος για το γκολ που πέτυχα, αλλά περισσότερο επειδή με το γκολ αυτό κατάφερα να βοηθήσω την ομάδα να πάρει τη νίκη. Ελπίζω να συνεχίσω και στα επόμενα ματς να βοηθάω την ομάδα μου είτε με τα γκολ, είτε απλώς με την παρουσία μου. Περισσότερο χρησιμοποιώ το δεξί μου πόδι και αλλάζω το παιχνίδι και για να σεντράρω και για να κάνω σουτ. Υπάρχουν όμως και φορές όπως αυτή που ήμουν σε καλή θέση, σούταρα με το αριστερό πόδι και πέτυχα το γκολ".

-το ματς με την Ξάνθη: "Η Ξάνθη είναι μια μεγάλη ομάδα και το είδαμε άλλωστε στο ματς με τον ΠΑΟΚ. Θα παίξουμε και σε μια δύσκολη έδρα. Ελπίζω η ομάδα μου να κάνει καλό παιχνίδι και να γυρίσει με τους τρεις βαθμούς της νίκης".

Ο Στέλιος Σεραφείδης, ο οποίος παρέδωσε το βραβείο, ανέφερε: "Ευχαριστώ την ΠΑΕ ΑΕΚ που με προσκάλεσε να βραβεύσω τον Γκάλο για το υπέροχο γκολ που πέτυχε. Ήταν ένα εντυπωσιακό γκολ. Ξαφνικό, δυνατό, μεστό σουτ. Χορταστικό γκολ. Από τα πολύ καλά, ευθύβολα και θεαματικά σουτ. Στο ματς αυτό η ΑΕΚ έδειξε ένα πρόσωπο από τα παλιά, γι’ αυτό και άφησε ικανοποιημένο τον κόσμο. Η ομάδα μας έδωσε ελπίδα και προσδοκία για κάτι καλύτερο".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ