ΑΕΚ

Γιόχανσον: "Χαοτικό όλο αυτό, νευρικός ο Κετσπάγια"

Γιόχανσον: "Χαοτικό όλο αυτό, νευρικός ο Κετσπάγια"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιάκομπ Γιόχανσον μίλησε σε σουηδικό μέσο για τις αλλαγές προπονητών στην ΑΕΚ, ενώ χαρακτήρισε νευρικό τον Τιμούρ Κετσπάγια.

Ο Γιάκομπ Γιόχανσον έχει πάνω του σχεδόν όλα τα φώτα, καθώς είναι το νέο πρόσωπο στην εθνική ομάδα της Σουηδίας. Μάλιστα, ο σουηδικός Τύπος προβλέπει πως πιθανότατα θα ξεκινήσει βασικός στο φιλικό απέναντι στη Γαλλία.

Ο Γιόχανσον μίλησε στην εφημερίδα Expressen και για την προοπτική να παίξει βασικός στην πρώτη του παρουσία στην εθνική, αλλά και για την ΑΕΚ όπου οι αλλαγές προπονητών ήταν το βασικό αντικείμενο της συζήτησης

"Δοκιμάστηκαν πάρα πολλοί παίκτες. Θα ήταν καταπληκτικό να πάρω αυτή την ευκαιρία. Είναι ήδη εκπληκτικό που βρίσκομαι εδώ και να το παίξω είναι ακόμα καλύτερο. Υπάρχουν στην ομάδα πολλοί καλοί παίκτες και ο συναγωνισμός είναι πολύ σκληρός. Υπάρχει μεγάλη μάχη για μια θέση στο κέντρο. Είναι ξεκάθαρο το νιώθεις αυτό", λέει ο Γιόχανσον, ενώ για το πώς βλέπει το ματς με τη Γαλλία, τονίζει: "Μπορώ να σας πω αμυντικά, γιατί εκεί είναι και η θέση μου, είναι λογικό πως πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο αμυντικά. Και αυτό είναι καλό για μένα".

Για τον Πογκμπά: "Είναι φανταστικός παίκτης. Είναι δυνατός και με εξαιρετική τεχνική. Είναι μια πρόκληση να τον αντιμετωπίσω, όπως και όλη τη γαλλική ομάδα".

Για τις αλλαγές προπονητών στην ΑΕΚ: "Ήταν λίγο χαοτικά με τις τόσες αλλαγές προπονητών που έγιναν. Δεν ήταν κάτι ωραίο, αλλά πιστεύω τον προπονητή που έχουμε τώρα".

Για τον Κετσπάγια και το γεγονός ότι ως παίκτης ήταν… νευρικός: "Ήταν το ίδιο και ως προπονητής. Όταν έβλεπε κάτι που δεν του άρεσε εκνευριζόταν".

Για το αν μπορούσε να δώσει ένα παράδειγμα: "Δεν μπορώ να πω κάτι συγκεκριμένο γιατί αυτό το φαινόμενο ήταν μόνιμο. Δεν ήταν κάτι απρόσμενο όταν πηγαίναμε στα αποδυτήρια και τα πράγματα δεν είχαν πάει καλά, να υπάρχει κάποιο ξέσπασμα με κάθε τρόπο. Άλλοι προπονητές έχουν πιο χαλαρό στυλ. Σε μένα δεν είχε αναφερθεί προσωπικά, αλλά συνέβη να φωνάζει σε παίκτες με τους οποίους δεν ήταν ικανοποιημένος".

Για το αν ήταν αυτός ο λόγος που έφυγε: "Δεν θα πω ότι ήταν αυτός ο λόγος. Τα αποτέλεσμα δεν ήρθαν όπως θα τα θέλαμε και νομίζω ότι αυτό ήταν το λογικό συμπέρασμα για τον λόγο που έφυγε".

Για το πώς είναι τα πράγματα στην ΑΕΚ όταν δεν είναι καλά τα αποτελέσματα: "Είναι μια κατάσταση που δεν μπορείς να πεις ότι περνάει απαρατήρητη. Το βιώνεις μέσα από κουβέντες που έχεις με ανθρώπους και ο καθένας έχει και από μια άποψη".

Photo Credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ασκήσεις (υπο)στήριξης στην ΑΕΚ
Κατέθεσε τα συμπληρωματικά στοιχεία η ΑΕΚ για την "Αγιά Σοφιά"
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ