ΑΕΚ

Γιόχανσον: "Τώρα είμαστε καλύτερα"

Γιόχανσον: "Τώρα είμαστε καλύτερα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιάκομπ Γιόχανσον μίλησε στους συμπατριώτες του για την βελτίωση της ΑΕΚ το τελευταίο διάστημα.

Μια μόνιμη θέση στις κλήσεις της εθνικής ομάδας της Σουηδίας έχει καταφέρει να κερδίσει ο Γιάκομπ Γιόχανσον. Άλλωστε ο Σουηδός μέσος είχε καταφέρει να πάει στην εθνική και πριν από μερικούς μήνες, όταν η ΑΕΚ δεν έπαιζε καλό ποδόσφαιρο. Πολλώ δε μάλλον τώρα, που η Ένωση δείχνει πολύ καλύτερη εικόνα, κάτι που παραδέχθηκε και ο Γιόχανσον, μιλώντας στο σάιτ "fotbollskanalen.se".

"Η ζωή μας είχε πολλά σκαμπανεβάσματα από το φθινόπωρο. Όμως τώρα πηγαίνουμε πολύ καλύτερα. Παίζουμε καλύτερα, μαζεύουμε περισσότερους βαθμούς. Η φόρμα μου επίσης έχει βελτιωθεί. Είναι υπέροχο να είμαι και πάλι στην εθνική και πήρα μια γεύση παίζοντας στα προηγούμενα ματς της εθνικής και θέλω τώρα να μπορέσω να ξαναπαίξω.

Τουλάχιστον το ελπίζω. Όμως υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός και σ’ αυτό το ματς που έχουμε μπροστά μας, θα είμαστε διαφορετικοί σε σχέση με το παιχνίδι με την Γαλλία. Είναι ξεκάθαρο πως θα υπάρχει μεγάλη διαφορά σε σχέση με το φιλικό με την Γαλλία και στην μάχη που θα γίνει για το ποιος θα παίξει στην βασική ενδεκάδα".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ