ΑΕΚ

Γιόχανσον, το πρώτο "θύμα" της... ζέστης

Γιόχανσον, το πρώτο "θύμα" της... ζέστης
ΑΕΚ, Γιόχανσον, Μπαρμπόζα ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο καυτός ήλιος έβγαλε νοκ άουτ από την πρωινή προπόνηση του Σαββάτου (2/7) τον Σουηδό μέσο της ΑΕΚ, Γιάκομπ Γιόχανσον, και οι συμπαίκτες του ξεσάλωσαν στα πειράγματα

Η ατάκα του Τιμούρ Κετσπάγια στην χθεσινή (2/7) προπόνηση ήταν ενδεικτική της κατάστασης. "Φύγαμε από την ζέστη και την βρήκαμε εδώ". Όπως ήδη έχετε διαβάσει στο Sport24.gr οι υψηλές θερμοκρασίες εδώ στην Πολωνία, έχουν δυσκολέψει πολύ την δουλειά των παικτών της ΑΕΚ.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ: KΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

Και στη σημερινή (2/7) προπόνηση, ήρθε και το πρώτο "θύμα" της ζέστης. Από τον δυνατό ήλιο, ο Γιάκομπ Γιόχανσον κατά την διάρκεια του τρεξίματος και των ασκήσεων φυσικής κατάστασης, ένιωσε μια ζάλη.

Αμέσως βγήκε από το γήπεδο και οι άνθρωποι της ΑΕΚ του έριξαν νερο για να συνέλθει. Ο Σουηδός άρχισε να συνέρχεται καθώς προφανώς και δεν ήταν τίποτα σοβαρό, αλλά αμέσως οι συμπαίκτες του, άρχισαν τα πειράγματα.

"Πρώτη φορά βλέπω τανκς να παθαίνει λάστιχο" και "Γιόχα τι έγινε; να σου φέρουμε καμιά μπύρα" ή ακόμα και " κάτσε εκεί και σήκω σε καμιά ώρα που θα τελειώσουμε", ήταν μερικές από τις ατάκες που άκουσε ο Σουηδός από τους "κιτρινόμαυρους" όσο ώρα προσπαθούσε να συνέλθει. Ενώ μόλις όλοι τελείωσαν τον πλησίασαν και του έλεγαν " τώρα θα μπεις να ξεκινήσεις εσύ".

Πάντως ο Κετσπάγια εξέφρασε μεταξύ σοβαρού και αστείου τα παράπονα του για τον καιρό. "Δεν δούλεψε καλά η δική μας ΕΜΥ. Έτσι όπως το βλέπω, δεν πρόκειται να βρέξει τις επόμενες δέκα μέρες. Όλο μας λένε πως θα πέσει η θερμοκρασία αλλά δεν το βλέπουμε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Οι ηγέτες, ο Μέσι και ο Ιμπραχίμοβιτς
Όλα του φορ και του εξτρέμ, δύσκολα
Ντίας και Γκόμες για αριστερά

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ