ΑΕΚ

Γιόχανσον: "Θα πάμε για τη νίκη με τον Ολυμπιακό"

Γιόχανσον: "Θα πάμε για τη νίκη με τον Ολυμπιακό"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Διαβάστε όσα είπε ο Γιάκομπ Γιόχανσον για την ήττα από τον Ατρόμητο που δεν θα επηρεάσει την ομάδα στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, αλλά και το γεγονός ότι η ΑΕΚ δεν δημιούργησε πολλές φάσεις. Δηλώσεις και από τον Δημήτρη Κολοβέτσιο.

Διαβάστε όλα όσα τόνισε ο Σουηδός μέσος της ΑΕΚ, Γιάκομπ Γιόχανσον, για την ήττα από τον Ατρόμητο με 1-0 στο Περιστέρι, που δεν θα επηρεάσει την ομάδα στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, αλλά και το γεγονός ότι η ΑΕΚ δεν δημιούργησε πολλές φάσεις

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη NOVA:

"Παίξαμε απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Ο Ατρόμητος ξεκίνησε πάρα πολύ καλά και πολύ δυνατά. Δεν δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες. Δεν ξέρω τον λόγο, θα πρέπει να τον αναλύσουμε", τόνισε αρχικά ο Σουηδός και συμπλήρωσε: "Δεν μπορώ να πω ότι μας πίεσε εμείς, μπορώ να πω ότι δεν παίξαμε όσο καλά παίξαμε σε προηγούμενα παιχνίδια. Δυστυχώς δεν μας βγήκαν τα πράγματα που θέλαμε και ο Ατρόμητος πήρε τη νίκη".

Όσον αφορά για το αν αυτή η ήττα θα επηρεάσει την ομάδα ενόψει του παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό, τόνισε: "Μετά από 9 νίκες και καλό ποδόσφαιρο, δεν θα πρέπει να μας επηρεάσει αυτό. Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και θα μπούμε για να το κερδίσουμε. Δεν πρέπει να επηρεαστούμε από το σημερινό αποτέλεσμα".

Κολοβέτσιος: "Κάποια στιγμή θα σταματούσε αυτό το σερί"

Διαβάστε όλα είπε ο στόπερ της Ένωσης, Δημήτρης Κολοβέτσιος, για την κακή εμφάνιση της ΑΕΚ στο Περιστέρι που έφερε την ήττα από την ομάδα του Ατρόμητου Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

"Ξέραμε πως θα έρθουμε σε σκληρή έδρα. Ο Ατρόμητος ξέραμε πως θα ήταν δυνατός γιατί ήθελε τη νίκη. Δεν αποδώσαμε καλά όπως στα προηγούμενα ματς. Ξέραμε πως θα κρινόταν στο γκολ. Δυστυχώς φάγαμε ένα γκολ από μια αδράνεια και δεν σκοράραμε μετά. Αν σκοράραμε πρώτοι, θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα.

Από την στιγμή που δεν το κάναμε, δεν τα καταφέραμε. Δεν θα μας επηρεάσει αυτή η ήττα ενόψει ντέρμπι. Ξέρουμε τις δυνατότητες μας. Κάποια στιγμή θα σταματούσε αυτό το σερί, το σημαντικό είναι να δείξουμε πόσο δυνατοί είμαστε και να το δείξουμε την επόμενη αγωνιστική".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ