ΑΕΚ

Γιόχανσον: "Θα κάνουμε τα πάντα για να αλλάξουμε"

Γιόχανσον: "Θα κάνουμε τα πάντα για να αλλάξουμε"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιάκομπ Γιόχανσον τόνισε μετά το ματς με τον Πανιώνιο πως η ευθύνη για την εικόνα της ΑΕΚ βαραίνει τους ποδοσφαιριστές και πως θα κάνουν τα πάντα για να την αλλάξουν στην συνέχεια.

Την πλήρη ευθύνη για την εικόνα της ΑΕΚ φέρουν οι ποδοσφαιριστές σύμφωνα με τον Γιάκομπ Γιόχανσον, ο οποίος μιλώντας στη Live Sport τόνισε πως θα πρέπει οι παίκτες της Ένωσης να κάνουν τα πάντα για να αλλάξουν την κατάσταση στην συνέχεια της σεζόν.

"Φυσικά και ευθυνόμαστε εμείς. Πρέπει να κοιτάξουμε τι δεν κάναμε καλά. Είμαστε απογοητευμένοι που δεν πήραμε τους τρεις βαθμούς. Βεβαίως έχουμε έναν νέο ρποπονητή και χρειάζεται χρόνος για να γνωριστούμε μεταξύ μας και να δούμε τι θέλει από εμάς. Σαφώς και θέλαμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα με τον Πανιώνιο. Πρέπει να κοιτάξουμε ο καθένας μας, τι δεν πήγε καλά.

Ο κόσμος πρέπει να ξέρει ότι είμαστε και εμείς πολύ απογοητευμένοι. Τώρα πρέπει να δουλέψουμε πιο σκληρά για το επόμενο ματς. Δεν θέλουμε να συνεχίζουμε με ακόμη ένα αρνητικό αποτέλεσμα. Πρέπει να αλλάξει αυτό και θα κάνουμε τα πάντα για να αλλάξει.

Θέλουμε χρόνο με τον νέο προπονητή μας, αλλά ξέρουμε πολύ καλά ότι στο ποδόσφαιρο και σε αυτή την δουλειά δεν υπάρχει χρόνος. Για αυτό πολύ γρήγορα πρέπει να επιστρέψουμε στα νικηφόρα αποτελέσματα", είπε ο Σουηδός αμυντικός μέσος της ΑΕΚ μετά τον αγώνα με τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ (0-0).

Photo Credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μήνυμα σιγουριάς από τον Μοράις στην ΑΕΚ
Με αλλαγές η αποστολή της ΑΕΚ για Κέρκυρα
Τρέξε Μοράις, τρέξε
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ