ΑΕΚ

Γιόχανσον: "Τα πάντα για το θετικό αποτέλεσμα"

Γιόχανσον: "Τα πάντα για το θετικό αποτέλεσμα"
INTIME SPORTS

Ο Γιόχανσον αναγνώρισε τις δυσκολίες της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό, ωστόσο τόνισε ότι τόσο ο ίδιος όσο και οι συμπαίκτες του θα κάνουν τα πάντα για να αποσπάσουν ένα θετικό αποτέλεσμα.

Για πρώτη φορά πριν από περίπου οκτώ μήνες, ο Γιάκομπ Γιόχανσον έζησε την ατμόσφαιρα ενός ντέρμπι στο γήπεδο Καραϊσκάκη.

Μάλιστα ήταν εκείνο το ματς, που είχε δώσει διαπιστευτήρια της ποιότητας του. Τώρα ο Σουηδός μέσος ετοιμάζεται για ένα ακόμα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και μιλώντας στην κάμερα της Nova, ξεκαθάρισε πως τόσο ο ίδιος όσο και οι συμπαίκτες του, θα δώσουν τα πάντα για ένα θετικό αποτέλεσμα.

"Αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός είναι στην κορυφή της βαθμολογίας και θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και σίγουρα ένα από τα δυσκολότερα παιχνίδια της σεζόν για μας. Θα κάνουμε ό, τι καλύτερο μπορούμε, έχουμε αυτοπεποίθηση, πιστεύουμε στους εαυτούς μας και αν δώσουμε τα πάντα, μπορούμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα.

Σε κάθε παιχνίδι προσπαθούμε για το καλύτερο. Παρά το γεγονός ότι είναι ένα σπουδαίο παιχνίδι, δίνει κι αυτό τρεις βαθμούς όπως κάθε παιχνίδι. Από τη μία είναι ένα ακόμα ματς, αλλά σίγουρα είναι ένα σπουδαίο παιχνίδι και θέλουμε να κάνουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε.

Έχουμε περισσότερο αυτοπεποίθηση μετά τις νίκες στα δύο τελευταία παιχνίδια. Περάσαμε δύσκολες στιγμές μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ και τώρα κάνουμε ό, τι καλύτερο μπορούμε για να "επιστρέψουμε" στο πρωτάθλημα.

Μετά από δύο συνεχόμενες νίκες βρισκόμαστε στην τρίτη θέση και αισθανόμαστε ότι μπορούμε να νικήσουμε τον οποιονδήποτε, αλλά σίγουρα θα είναι δύσκολο παιχνίδι".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ