ΑΕΚ

Γιόχανσον: "Έρχονται σπουδαία ματς"

Γιόχανσον: "Έρχονται σπουδαία ματς"

Συνέντευξη σε μέσο της πατρίδας του παραχώρησε ο αμυντικός μέσος της ΑΕΚ, Γιακόμπ Γιόχανσον, στην οποία αναφέρθηκε στην ομάδα, στους Έλληνες φιλάθλους, αλλά και τη ζωή του στην Αθήνα.

Ο Γιακόμπ Γιόχανσον έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του και μάλιστα παρακολουθείται στενά από τους δημοσιογράφους της χώρας του. Μάλιστα, ο αμυντικός της ΑΕΚ παραχώρησε συνέντευξη στην "Expressen', μιλώντας για τη ζωή στην Ελλάδα, την "Ένωση" και τους Έλληνες φιλάθλους.

Διαβάστε αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την ΑΕΚ: "Η ομάδα είχε φτιαχτεί από πέρυσι για τη φετινή σεζόν. Ήμασταν κυρίαρχοι στα περισσότερα παιχνίδια και κερδίσαμε εύκολα το πρωτάθλημα στη Football League".

Για τη βελτίωσή του σαν ποδοσφαιριστής: "Μου ταιριάζει ο ρόλος του αμυντικού μέσου. Πιστεύω έχω βελτιώσει αρκετά το παιχνίδι μου με τη μπάλα, το οποίο είναι πολύ σημαντικό. Νιώθω καλά τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου".

Για τη ζωή του στην Ελλάδα: "Είναι πολύ διασκεδαστική η ζωή με την κόρη μου. Μόνο κοιμάται και τρώει. Πήγαμε μερικές φορές στη Σουηδία, αλλά έχουμε γνωρίσει κι αρκετούς Σουηδούς που μένουν στην Αθήνα, όπως τον Μάικλ Νίλσον και τον Μάρκους Μπεργκ" .

Για τους φιλάθλους: "Εδώ οι οπαδοί έχουν ένταση και πάθος. Καμία σχέση με τη Σουηδία. Πολύ σπάνια δεν ανάβουν βεγγαλικά. Πετούν μπουκάλια στον αγωνιστικό χώρο και δεν παραξενεύεται κανείς".

Για τα ντέρμπι: "Έρχονται σπουδαία ματς. Θα είναι μια ενδιαφέρουσα χρονιά".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ