ΑΕΚ

Γιόχανσον: "Εμείς θα πάμε να κάνουμε το παιχνίδι μας"

Γιόχανσον: "Εμείς θα πάμε να κάνουμε το παιχνίδι μας"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Την αγωνιστική συνταγή της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, έδωσε ο Γιάκομπ Γιόχανσον μετά το ματς με τον Ηρακλή (0-0) στο ΟΑΚΑ.

Μπορεί αμέσως μετά το ματς με τον Ηρακλή, ο Γιάκομπ Γιόχανσον να έφυγε από το ΟΑΚΑ με το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη στα χέρια. Όμως ο Σουηδός δεν μπορούσε να το χαρεί, καθώς δεν συνδυάστηκε με νίκη. Τώρα έτσι κι αλλιώς το μυαλό του Γιόχανσον, είναι στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Και σύμφωνα με τον Σουηδό, η συνταγή της ΑΕΚ, θα πρέπει να είναι μια.

"Εμείς πρέπει να παίξουμε το παιχνίδι μας. Μετά θα δούμε την αντίδραση του Ολυμπιακού. Θα είναι δύσκολο το παιχνίδι, είναι πολύ καλή ομάδα, εμείς θα κάνουμε το καλύτερο για εμάς για να πάρουμε την ισοπαλία ή και τη νίκη".

Όσο για το ματς με τον Ηρακλή και την "γκέλα" της ΑΕΚ, ο Γιόχανσον εξήγησε: "Ενώ δημιουργούσαμε, η τελική πάσα δεν ήταν αυτή που έπρεπε και έτσι δεν είχαμε πολλές τελικές στο παιχνίδι. Σίγουρα θέλαμε να πάρουμε τη νίκη και να βρισκόμαστε στην κορυφή μόνοι πρώτοι, αλλά συμβαίνουν αυτά, έχει πολύ δρόμο το πρωτάθλημα. Τώρα πρέπει να ξεχάσουμε για να επικεντρωθούμε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό".

Photo Credits: Action Images

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ