ΑΕΚ

Γιόχανσον: "Εμείς να κάνουμε το παιχνίδι μας"

Γιόχανσον: "Εμείς να κάνουμε το παιχνίδι μας"

Ο 25χρονος Σουηδός χαφ της ΑΕΚ, Γιάκομπ Γιόχανσον, υποστήριξε ότι η Ένωση πρέπει να παίξει το παιχνίδι της στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, και να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι αγωνίζεται εντός έδρας.

Ήδη από πέρυσι ο Γιάκομπ Γιόχανσον έχει την εμπειρία από εντός έδρας ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Φέτος τα πράγματα είναι διαφορετικά. Αλλά σύμφωνα με τον Σουηδό μέσο, η έδρα της ΑΕΚ θα παίξει ρόλο, όπως και η ποιότητα της ομάδας. Όπως τόνισε ο Γιόχανσον, μιλώντας στην Nova, το μυστικό είναι η ΑΕΚ να κάνει το παιχνίδι της.

"Πριν το ματς με τον Ατρόμητο είχαμε εννιά διαδοχικές νίκες. Ξέρουμε ότι έχουμε καλή ομάδα και ένας αγώνας όπως αυτός με τον Ολυμπιακό θα είναι σίγουρα "σπουδαίος". Είμαι σίγουρος ότι θα προετοιμαστούμε κατάλληλα γι' αυτόν. Για μένα το σημαντικό είναι να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι και όχι να επικεντρωθούμε στον Ολυμπιακό. Γνωρίζουμε ότι διαθέτουν καλή ομάδα και είναι δύσκολο να τους νικήσει κάποιος, αλλά εμείς θα επικεντρωθούμε στο παιχνίδι μας. Ξέρουμε ότι κι εμείς έχουμε καλή ομάδα, διαθέτουμε ποιότητα στο ρόστερ, παίζουμε στην έδρα μας και πρέπει να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι", υποστήριξε ο 25χρονος Σουηδός χαφ της ΑΕΚ, Γιάκομπ Γιόχανσον.

​​ΤΑ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΗΣ SUPER LEAGUE ΣΤΟΝ SPORT24 RADIO 103,3
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ