ΑΕΚ

Γιόχανσον: "Ελπίζω σύντομα να έχουμε μια επικοινωνία με την διοίκηση"

Γιόχανσον: "Ελπίζω σύντομα να έχουμε μια επικοινωνία με την διοίκηση"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιάκομπ Γιόχανσον, μίλησε στη NOVA, τόνισε πως είναι νωρίς ακόμα να συζητά για ανανέωση του συμβολαίου του, ωστόσο δεν θα έλεγε όχι σε πιθανό ραντεβού με τη διοίκηση της ομάδας του για το μέλλον του.

To μυαλό του στην ΑΕΚ έχει ο Γιάκομπ Γιόχανσον. Ο Σουηδός μέσος, μίλησε στη NOVA, τόνισε πως είναι νωρίς ακόμα να συζητά για ανανέωση του συμβολαίου του, δεν ασχολείται με τις φήμες για ενδιαφέρον ομάδων του εξωτερικού ωστόσο δεν θα έλεγε όχι σε πιθανό ραντεβού με τη διοίκηση της ομάδας του για το μέλλον του.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το πώς νιώθει στην χώρα μας και στην ΑΕΚ: "Είμαι καιρό στην ΑΕΚ και έχω προσαρμοστεί στην ομάδα, αλλά και στη ζωή εδώ. Αλλά κυρίως θα σταθώ στο αγωνιστικό κομμάτι. Η συμμετοχή στην εθνική μου έχει δώσει και μία επιπλέον ώθηση, γενικά νιώθω πως έχει εξελιχθεί ως παίκτης αυτά τα χρόνια που είμαι στην ΑΕΚ. Αυτό θέλω να συνεχίσω να κάνω. Να βελτιώνομαι μέσω της δουλειάς και των παιχνιδιών. Θα δούμε που μπορεί να πάει αυτή η προσπάθεια που κάνω, όμως τώρα αισθάνομαι πολύ καλά".

Για το ενδιαφέρον ομάδων του εξωτερικού: "Εγώ είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος στην ΑΕΚ. Δεν ασχολούμαι με φήμες ή οτιδήποτε άλλο ακούγεται. Αυτά υπάρχουν. Εγώ κοιτάζω την δουλειά μου, να παίζω ποδόσφαιρο. Δεν έχω ζητήματα συγκέντρωσης, δεν με επηρεάζουν αυτά".

Για το αν βλέπει το μέλλον του στην ΑΕΚ: "Έχω ακόμα 1,5 χρόνο συμβολαίου. Δεν έχω μιλήσει ακόμα με την ομάδα για το αν θα το επεκτείνουμε. Θα δούμε όταν έρθει η ώρα. Υπάρχει ακόμα πολύς χρόνος στο συμβόλαιό μου. Δεν ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον, αλλά τώρα αισθάνομαι άνετα και πολύ καλά στην ΑΕΚ. Και αυτό που μπορώ να πω στον κόσμο είναι πως καθημερινά είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος στην ομάδα και στο πως θα δίνω τον καλύτερο εαυτό μου. Ελπίζω σύντομα να έχουμε μια επικοινωνία με την διοίκηση και τότε να μπορούμε να πούμε περισσότερα".

Για το παιχνίδι με τον Πλατανιά: "Έχουμε προπονηθεί καλά αυτές τις μέρες. Κάναμε καλή δουλειά στην προπόνηση. Μας βοήθησε και το φιλικό για να δοκιμάσουμε πράγματα και τώρα, μετά την διακοπή, έχουμε την ευκαιρία να επιστρέψουμε στις νίκες. Μας βοήθησε η διακοπή. Να συγκεντρωθούμε και να δουλέψουμε με ηρεμία, όπως κάναμε. Και πιστεύω πως μπορούμε να βελτιώσουμε άμεσα την κατάσταση, παίρνοντας ξανά νίκες. Είναι καλό ότι παίζουμε εντός έδρας και είναι ευκαιρία να ξεκινήσουμε καλά το πρωτάθλημα, μετά την διακοπή. Και να αλλάξουμε το κλίμα και πάλι, μετά τα προηγούμενα άσχημα αποτελέσματα".

Photo Credits: Action Images

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ