ΑΕΚ

Γιόχανσον: "Δεν πήγαμε όπως θα θέλαμε"

Γιόχανσον: "Δεν πήγαμε όπως θα θέλαμε"

Ο Γιάκομπ Γιόχανσον αναδείχθηκε MVP της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό Βόλου και στις δηλώσεις του τόνισε ότι η ΑΕΚ δεν έπαιξε όπως θα ήθελε, αλλά οι τρεις βαθμοί μετράνε. Τι ανέφερε ο Ηλίας Βούρας.

Ο Γιάκομπ Γιόχανσον, αναδείχθηκε MVP της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό Βόλου στο ΟΑΚΑ και στις δηλώσεις που έκανε, τόνισε ότι η ΑΕΚ δεν έπαιξε όπως θα ήθελε, αλλά οι τρεις βαθμοί είναι αυτοί που μετράνε.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: "Σε ακόμα ένα παιχνίδι δεν τα πήγαμε όπως θα θέλαμε, αλλά κρατάμε τους τρεις βαθμούς. Η μεγάλη διαφορά στα μεγάλα ματς γίνεται σε λεπτομέρειες.

Θα μπορούσα να πάω καλύτερα, αλλά ένιωσα καλά έβαλα κάτω την μπάλα και έπαιξα. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε μέχρι το τέλος.Θα μπορούσαμε να πάμε καλύτερα, αλλά σημασία έχουν οι τρεις βαθμοί που πήραμε".

Βούρας: "Ένα ακόμα βήμα για την άνοδο"

Ο Ηλίας Βούρας αντικατέστησε τον Γιάννη Ανέστη στα γκολπόστ της ΑΕΚ, μιλώντας μετά τη λήξη του αγώνα, στάθηκε στους τρεις βαθμούς της νίκης.

Αναλυτικά όσα είπε στον "OTE TV": "Θέλαμε τους τρεις βαθμούς όπως και σε κάθε ματς. Κάναμε ένα βήμα ακόμα για την άνοδο, ο οποίος είναι ο βασικός μας στόχος. Σημασία έχει πως τα καταφέραμε, κερδίζουμε τα παιχνίδια, αλλά υπάρχει κούραση από τα συνεχόμενα ματς. Κατά διαστήματα παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και η συνολική εικόνα μας είναι καλή".

Για το ντέρμπι με τον Ηρακλή: "Όλα τα ματς είναι ξεχωριστά. Θέλουμε την άτυπη ρεβάνς απέναντι στον Ηρακλή για την ήττα στη Θεσσαλονίκη, όμως ακόμα και αν δεν χάναμε, θα πηγαίναμε για το «τρίποντο".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ