ΑΕΚ

Γίνεται γήπεδο στη Φιλαδέλφεια

Γίνεται γήπεδο στη Φιλαδέλφεια

Το όνειρο θα πάρει σάρκα και οστά, ή πιο σωστά τούβλα και τσιμέντο… Η ΑΕΚ μπορεί πλέον να θεωρεί ότι η επιστροφή στην προσφυγική γειτονιά της, στη Νέα Φιλαδέλφεια, είναι εφικτή. Αν όχι δεδομένη…Ψηφίζεται αυτή την ώρα τροπολογία που θα εγκρίνει την κατασκευή γηπέδου στη Ν. Φιλαδέλφεια.

Πριν από μερικές ώρες, το Υπουργείο Περιβάλλοντος έκανε δεκτή τη σχετική τροπολογία που υπεγράφη από 82 βουλευτές όλων των κομμάτων προκειμένου να επιτραπεί η κατασκευή γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια και πλέον απομένει η τυπική διαδικασία της ψηφοφορίας, για να επικυρωθεί η μεγάλη επιτυχία του βουλευτού Γιάννη Βούρου.

Ύστερα από αυτή την εξέλιξη η οποία αποτελεί και σημαντικότερο βήμα για την ανέγερση γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια η ΑΕΚ θα βρίσκεται σε αναμονή της δημοσίευσης του σχετικού νόμου στο ΦΕΚ. Από την επόμενη κιόλας στιγμή θα έχει το νόμιμο δικαίωμα να ξεκινήσει τα έργα, καθώς θα έχει εγκριθεί η σχετική άδεια ανέγερσης του γηπέδου.

Θα πληρώσουν, όμως πόσα;

Αποφασισμένοι να «καθαρίσουν» τα ονόματά τους, να διαλύσουν τις εις βάρος τους κατηγορίες και να βοηθήσουν ουσιαστικά την ΑΕΚ παρουσιάζονται οι μέτοχοι της «ομάδας 2004». Το θέμα είναι να μην προκύψουν διαφωνίες επί της διαδικασίας

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ