ΑΕΚ

Γιδόπουλος: "Μην πετροβολείτε τον Κετσπάγια"

Γιδόπουλος: "Μην πετροβολείτε τον Κετσπάγια"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Στράτος Γιδόπουλος, έκανε παρέμβαση στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή "Είναι να γελάει κανείς"» με τους Γιώργο Συρίγο και Παντελή Βλαχόπουλο τονίζοντας ότι είναι άδικο να κρίνουν τον Τιμούρ Κετσπάγια τόσο νωρίς στη σεζόν. (audio)

"Ασπίδα" στον τεχνικό της ΑΕΚ, Τιμούρ Κετσπάγια, ύψωσε ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ, Στράτος Γιδόπουλος, με παρέμβασή του στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή "Είναι να γελάει κανείς"» με τους Γιώργο Συρίγο και Παντελή Βλαχόπουλο. Αναλυτικά όσα είπε.

Για την εικόνα της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό: "Δεν καταλαβαίνω γιατί οι φίλοι της ΑΕΚ τα έχουν βάλει με τον Κετσπάγια. Αν εξαιρέσεις δυο τρεις παίκτες, οι υπόλοιποι ήταν ανύπαρκτοι! Τι θα μπορούσε να κάνει προπονητής; Ο Ολυμπιακός δεν έπαψε να είναι μια καλή ομάδα. Δε γνωρίζω πως με μαγικό τρόπο οι παίκτες του Ολυμπιακού απέκτησαν με αυτοπεποίθηση. Τους μίλησαν, τους είπαν πως σας πιστεύουμε και τους ανύψωσαν το ηθικό. Ο Ολυμπιακός είχε χάσει την ψυχολογία του και τη βρήκε στο ματς με την ΑΕΚ. Η ΑΕΚ δεν έπαιζε άσχημα μέχρι τώρα, αλλά δεν μπορούμε από το παιχνίδι της σεζόν να τα έχουμε με τον Κετσπάγια. Δεν χάθηκε τίποτα, έχουμε πολλά παιχνίδια και την αναμέτρηση του δεύτερου γύρου στο ΟΑΚΑ".

Για την αντίδραση των φιλάθλων: "Σίγουρα οι φίλαθλοι είναι απαιτητικοί και ειδικά της ΑΕΚ, καθώς έχουμε να πάρουμε πολύ καιρό πρωτάθλημα. Είμαστε στην αρχή και θα πάμε στη Λάρισα να κερδίσουμε. Αυτό που θέλω να πω στους φιλάθλους της ΑΕΚ είναι να αφήσουν τον Κετσπάγια ήσυχο. Να μην τον… πετροβολούν. Κανείς δεν μπορεί να κριθεί έπειτα από τρία παιχνίδια. Είναι άδικο. Κι εγώ έσκασα που χάσαμε αλλά δεν μπορώ να τα βάλω με το Λαμπρόπουλο ή τον Κετσπάγια. Πιστεύω ότι ο Κετσπάγια δεν έχει χάσει τα αποδυτήρια, αλλά υπάρχουν κάποιοι που βγάζουν πράγματα στυλ Αραβίδη. Και εγώ αν ήμουν ο Αραβίδης θα στεναχωριόμουν που δεν παίζω, ενώ πέρσι είχα προσφέρει τόσα πολλά. Όλοι πρώτα πρέπει να κοιτάζουν την ΑΕΚ, δηλαδή το μαγαζί που τους ταΐζει και μετά τα προσωπικά τους".

Για το πρωτάθλημα: "Φέτος έχω πει πως θα παιχτεί στα ίσα μεταξύ των τεσσάρων. Η ΑΕΚ μπορεί να υστερεί σε ρόστερ, αλλά έχουμε κάτι που δεν έχουν οι άλλοι. Το οικογενειακό κλίμα".

Για την εμπειρία της διοίκησης της ΑΕΚ στη διαχείριση δύσκολων καταστάσεων: "Αυτό ισχύει, αλλά θα ήθελα το καλοκαίρι, την περίοδο των μεταγραφών, να είχαμε πάρει ακόμα τρεις πρωτοκλασάτους παίκτες, για να έχουμε βάθος στο ρόστερ. Τρεις παίκτες με ηγετική φυσιογνωμία στο παιχνίδι. Τον τελευταίο καιρό λέγαμε να φορέσει μάσκα οπωσδήποτε ο Μάνταλος για να παίξει. Κάθε ομάδα πρέπει να έχει τρεις ηγετικές μορφές για να συμπαρασύρουν και τους άλλους".

Για αν μπορούν να αλλάξουν το ποδόσφαιρο οι επερχόμενες εκλογές της ΕΠΟ: "Μόνο καλό μπορεί να γίνει. Το ποδόσφαιρο από εδώ και πέρα θα γίνεται καλύτερο, διότι είχε φτάσει σε πολύ χαμηλό επίπεδο. Και για τον Ολυμπιακό που θεωρείτο… κοσμοκράτορας, είναι καλύτερο που υπάρχουν πλέον τέσσερις ισάξιες ομάδες, διότι το προϊόν γίνεται καλύτερο".

Photo credits: Action images

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ