ΑΕΚ

Γιάνγκαγιάτς: "Θα πάει εκεί που θα εξελιχθεί ο Αζντάρεβιτς"

Γιάνγκαγιάτς: "Θα πάει εκεί που θα εξελιχθεί ο Αζντάρεβιτς"

Ο μάνατζερ του Αζντάρεβιτς μίλησε στην Σουηδία για το μέλλον του παίκτη που βρίσκεται στο στόχαστρο της ΑΕΚ.

Σε περίοπτη θέση στην λίστα που έχει παραδόσει ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς στον Ζοσέ Μοράις προς μεταγραφική... μελέτη, βρίσκεται το όνομα του Αστρίτ Αζντάρεβιτς.

Ο μάνατζερ του Σουηδού μέσου που μένει ελεύθερος από την Έρεμπρο, τόνισε μιλώντας σε σουηδικά ΜΜΕ, πως θα επιλέξει την ομάδα στην οποία θα μπορέσει να εξελιχθεί. Αλλά προς το παρόν δεν έχει καμία πρόταση.

"Δεν υπάρχει τίποτα. Δεν έχω πάρει καμία πρόταση συμβολαίου. Αν πρόκειται να φύγει από την Σουηδία, θα είναι για έναν σύλλογο στον οποίο θα μπορεί να εξελιχθεί. Δεν βιαζόμαστε, αλλά είναι καθαρό πως θέλουμε να έχουμε σιγουριά ως προς τις επόμενες κινήσεις.

Μόλις ο παίκτης ολοκλήρωσε μια εξαιρετική σεζόν και ήταν ο αρχηγός στην ολυμπιακή ομάδα της Σουηδίας και παίκτης κλειδί στην Έρεμπρο. Τώρα θα δούμε τι θα γίνει", τόνισε ο Μίρο Γιάνγκαγιάτς, που άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο της ανανέωσης του συμβολαίου του με την Έρεμπρο.

"Η Έρεμπρο είναι μια ομάδα με ταλαντούχους παίκτες και καλό προπονητή, καλό τεχνικό διευθυντή και καλό κλίμα στην ομάδα. Στη Σουηδία, η Έρεμπρο είναι η μόνη μας επιλογή".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ