ΑΕΚ

Γιακουμάκης: "Ήταν ένα κακό όνειρο που τελείωσε"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Γιακουμάκης εξέφρασε τη χαρά του για την επάνοδο στη δράση, δηλώνοντας χαρακτηριστικά πως "ήταν ένα κακό όνειρο που τελείωσε".

Η ΑΕΚ, με μεγάλους πρωταγωνιστές τους Τάσο Μπακασέτα (3 ασίστ, 1 γκολ) και Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο (1 ασίστ, 2 γκολ), επικράτησε 7-0 του Απόλλωνα Λάρισας και προκρίθηκε πανηγυρικά στη φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Γιώργος Γιακουμάκης, που επέστρεψε στη δράση ύστερα από 2,5 μήνες, εξέφρασε τη χαρά του για την επάνοδο στους αγωνιστικούς χώρους, δηλώνοντας χαρακτηριστικά πως "ήταν ένα κακό όνειρο που τελείωσε".

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

Για την επάνοδο του: "Ήταν πολύ δύσκολο και ήταν ακόμα πιο δύσκολο να πηγαίνεις στο γήπεδο για να δεις τους συμπαίκτες σου. Ωστόσο, ένιωσα να μην πέρασε μια ημέρα. Ήταν ένα κακό όνειρο που τελείωσε".

Για το πρόβλημα στο γκολ, πριν τον αγώνα με τον Απόλλωνα Λάρισας: "Ο προπονητής όλο αυτόν τον καιρό, πριν τραυματιστώ, έδειξε ότι με εμπιστεύεται. Δυστυχώς έλειψα στο πρωτάθλημα. Η ομάδα μου κάνει φάσεις. Ήταν περισσότερο θέμα ψυχολογικό ότι δεν σκοράραμε. Απόψε κάναμε ευκαιρίες και γκολ και πιστεύω από εδώ και πέρα θα σκοράρουμε πιο συχνά".

Για τα ματς ως τώρα της ΑΕΚ: "Αυτά τα ματς που παίξαμε δεν ήταν εύκολα. Ο Ατρόμητος αυτή τη στιγμή είναι πρώτος. Η Ξάνθη έχει δύσκολη έδρα. Πρέπει βέβαια να κερδίζουμε σε κάθε ματς, σε κάθε έδρα".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ