ΑΕΚ

Για φιέστα με Απόλλωνα στο... ΟΑΚΑ!

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Στην ΑΕΚ θα αρχίσουν να δρομολογούν οργάνωση φιέστας ακόμα και με απονομή πρωταθλήματος για την τελευταία (30ή) αγωνιστική και το ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης,

Μπορεί όλοι στην ΑΕΚ να παραδέχονται πως αυτό που έζησαν την Κυριακή (22/4) στο Ολυμπιακό Στάδιο να ήταν κάτι μαγικό και ανεπανάληπτο.

Όμως, "φιέστα πρωταθλήματος", με την κυριολεκτική έννοια του όρου, δεν ήταν. Και δεν ήταν απολύτως συνειδητά και για μια σειρά από λόγους. Ωστόσο, μετά και την απόφαση της Eπιτροπής Eφέσεων, η ΑΕΚ είναι μαθηματικά πρωταθλήτρια και την τελευταία αγωνιστική θα είναι και τυπικά. Ως εκ τούτου μπορεί να δρομολογήσει μια κανονική φιέστα κατάκτησης πρωταθλήματος, την τελευταία αγωνιστική και στο ματς με τον Απόλλωνα. Ακόμα και με απονομή της κούπας του πρωταθλητή.

Βεβαίως για να υλοποιηθεί κάτι τέτοιο, θα πρέπει να γίνουν μια σειρά από ενέργειες. Η πρώτη είναι να βρεθεί η φόρμουλα, ώστε να αλλάξει η έδρα. Και από τη Ριζούπολη, το ματς να διεξαχθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο. Κάτι για το οποίο είναι σύμφωνος ο Απόλλων, από τη στιγμή που πλέον είναι βαθμολογικά αδιάφορος. Ενώ σ’ αυτή την περίπτωση, θα έχει έσοδα από τα εισιτήρια και τις εισπράξεις του ματς. Επίσης θα πρέπει να αλλάξει η ημερομηνία διεξαγωγής του παιχνιδιού. Και αυτό διότι την Κυριακή (6/5), είναι προγραμματισμένος και ο τελικός του μπασκετικούfinal fourτου Champions League, στον οποίο είναι πιθανόν να βρίσκεται η ΑΕΚ. Και στόχος των ανθρώπων της ποδοσφαιρικής ομάδας, θα είναι να μεταφέρουν το ματς με τον Απόλλωνα, για το Σάββατο (5/5).

Όλες αυτές οι ενέργειες, από την στιγμή που δεν επηρεάζουν συνολικά την ομαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος, είναι υλοποιήσιμες. Βεβαίως σήμερα (23/4), μόλις μια μέρα μετά απ’ όσα έγιναν χθες στο ΟΑΚΑ και λίγες ώρες μετά την απόφαση της επιτροπής εφέσεων, κανείς στην ΑΕΚ δεν είχε το μυαλό να ασχοληθεί με το θέμα της… κανονικής φιέστας. Όμως θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες μέσα στις επόμενες μέρες. Πάντως υπάρχουν ζητήματα τα οποία θα πρέπει να διευθετηθούν και ενδεχομένως να… ξεπεραστούν, προκειμένου η ΑΕΚ να μπορέσει να γιορτάσει στο ΟΑΚΑ την τελευταία αγωνιστική, την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο Χιμένεθ πήγε στο νοσοκομείο να αφιερώσει τον τίτλο στον μικρό Αντρέα
Πανηγύρισε το πρωτάθλημα στο ΟΑΚΑ με κασκόλ της ΑΕΚ η Μπακοδήμου!
To video του ΑΕΚ ΤV: Έντεκα λεπτά γλεντιού στο ΟΑΚΑ
Απορρίφθηκε η έφεση του ΠΑΟΚ για το ματς με την ΑΕΚ
"Τρελάθηκαν" στην ΑΕΚ με τον κόσμο
Χιμένεθ: "ΑΕΚ, μόνο ΑΕΚ..."
Με Ηλία Ψινάκη και Ράνια Κωστάκη το γλέντι της ΑΕΚ!
Αυτός είναι με διαφορά ο MVP της ΑΕΚ για την φετινή σεζόν!
Photostory: Έτσι γλέντησε ο Χιμένεθ στο πάρτι τίτλου
Ο Κονέ έχει το... σημάδι του πρωταθλητή
Ξενύχτησε και γιόρτασε όλη η ΑΕΚ

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ