ΑΕΚ

Γεμίζει ξανά η λίστα

Γεμίζει ξανά η λίστα

Προστέθηκε ένας ακόμα υποψήφιος φορ για την ΑΕΚ – Προτάθηκε και ο Εμανουελσον για το άκρο της άμυνας. (VIDEO)

Θεωρητικά η ΑΕΚ αν όχι μέσα στο Σαββατοκύριακο, τουλάχιστον από αύριο (4/7) Δευτέρα, θα έμπαινε στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του σέντερ φορ.

Στην πράξη αυτό που γίνεται, είναι πως ολοένα και (ξανα) μεγαλώνει η λίστα με τους υποψήφιους. Πρώτα μπήκε η περίπτωση του Χιλιάνου Νίκολας Καστίγιο που ανήκει στην Μπριζ και ως εκ τούτου μπορεί να έρθει μόνο δανεικός. Κατόπιν προκύπτει και η περίπτωση του Ντούγε Τσοπ.

Πρόκειται για 26χρονο διεθνή Κροάτη, που ήταν ακόμα και στην αποστολή της εθνικής του για το Euro, που ανήκει στην Κάλιαρι και που πέρυσι έπαιξε δανεικός στην Μάλαγα. Και προφανώς για το ίδιο καθεστώς θα συζητήσει, αν τελικά προχωρήσει το πράγμα και η ΑΕΚ. Ενώ στην λίστα παραμένει και η περιβόητη (άκρως) μυστική περίπτωση φορ, που την γνωρίζει μόνο ο προπονητής και ο τεχνικός διευθυντής. Όσο για τις ουσιαστικές εξελίξεις στην υπόθεση απόκτησης φορ; Θεωρητικά αναμένονται μέσα στις επόμενες μέρες. Στην πράξη όμως, δεν μπορεί να μπει χρονοδιάγραμμα.

Για την θέση του αριστερού μπακ, έχει προταθεί και ο Ούρμπε Εμανούελσον. Ο 30χρονος Ολλανδός ακραίος μπακ έχει εντυπωσιακό βιογραφικό με Άγιαξ, Μίλαν, Φούλαμ και Ρόμα. Όμως από το περασμένο καλοκαίρι που έμεινε ελεύθερος από την Αταλάντα έμεινε έξι μήνες χωρίς ομάδα, βρήκε στέγη τον Γενάρη στην Βερόνα, αλλά με τον υποβιβασμό έμεινε και πάλι ελεύθερος. Καλή, προσιτή, αλλά περίεργη και με ρίσκο περίπτωση.

Θυμηθείτε ορισμένα από τα κατορθώματα του την διετία που αγωνίστηκε στη Μίλαν:

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ