ΑΕΚ

"Γέμισαν" ξανά τα Σπάτα

MEDIA DAY ΤΗΣ ΑΕΚ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ.  (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)
MEDIA DAY ΤΗΣ ΑΕΚ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ. (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

Στις προπονήσεις της ΑΕΚ επέστρεψαν την Πέμπτη (28/3) οι οκτώ διεθνείς που έλειπαν, ενώ ο Ούρος Τσόσιτς ακολούθησε κομμάτι του κανονικού προγράμματος κι ο Γιάκομπ Γιόχανσον ξεκίνησε ατομικό.

Είναι γεγονός πως με οκτώ ποδοσφαιριστές και μάλιστα βασικούς, να απουσιάζουν με υποχρεώσεις στις εθνικές ομάδες, ο Μανόλο Χιμένεθ δεν μπορούσε να δουλέψει σωστά ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Άλλωστε γι αυτό και είχε αλλάξει και το πρόγραμμα της δουλειάς, προκειμένου να περιμένει τις… επιστροφές. Και από την Πέμπτη (28/3) τα Σπάτα "γέμισαν" και πάλι.

Ο Χριστοδουλόπουλος, ο Μπακάκης, ο Μπακασέτας, ο Μπάρκας, ο Χουλτ, ο Βράνιες, ο Μασούντ και ο Γαλανόπουλος πρόλαβαν και επέστρεψαν στις προπονήσεις. Βεβαίως και οι οκτώ ακολούθησαν μόνο πρόγραμμα αποφόρτισης, καθώς όλοι τους έπαιξαν στα χθεσινά (27/3) φιλικά των εθνικών τους. Όμως από την Παρασκευή (28/3) θα μπουν κανονικά σε φουλ ρυθμούς.

Κατά τα άλλα ο Ούρος Τσόσιτς έβγαλε και πάλι κομμάτι του κανονικού προγράμματος. Ενώ ο Γιάκομπ Γιόχανσον ξεκίνησε ατομικό.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ