ΑΕΚ

Γαριτάνο για Μοράν: "Κάνει καλύτερες τις ομάδες στις οποίες αγωνίζεται"

Γαριτάνο για Μοράν: "Κάνει καλύτερες τις ομάδες στις οποίες αγωνίζεται"

Ο προπονητής της Λεγανές, Ασιέρ Γαριτάνο, μίλησε στο "ΕΘΝΟΣΠΟΡ" για το νέο απόκτημα της ΑΕΚ, Ερίκ Μοράν. Ποια πλεονεκτήματα και ποια μειονεκτήματα "βλέπει" στον Ισπανό χαφ.

Για τη νέα προσθήκη της ΑΕΚ, Ερίκ Μοράν, μίλησε στο "ΕΘΝΟΣΠΟΡ" ο Ασιέρ Γαριτάνο. Ο προπονητής της Λεγανές, ομάδα από την οποία αποχώρησε ο Ισπανός μέσος, δήλωσε ότι ο 26χρονος χαφ μπορεί να μην είναι γρήγορος, αλλά κάνει καλύτερες τις ομάδες στις οποίες αγωνίζεται με τις κάθετες μπαλιές του.

Ο 48χρονος τεχνικός ανέφερε τα εξής για το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Ένωσης: " Έχει πολύ ποδόσφαιρο στα πόδια του. Είναι πολύ έξυπνος και διαβάζει ιδανικά το παιχνίδι, κάνει καλύτερες τις ομάδες στις οποίες αγωνίζεται. Η ιδανική του θέση είναι αυτή του αμυντικού μέσου, μπροστά από την άμυνα.

Δεν είναι γρήγορος, αλλά διαθέτει καλή κάθετη πάσα, μπορεί να βρει τους συμπαίκτες του και με μακρινές μπαλιές και να συνδυάζεται αρμονικά με τους υπόλοιπους μέσους. Δουλεύει, όμως, συνεχώς για να βελτιώσει τα μειονεκτήματά του, είναι άψογος επαγγελματίας και προσαρμόζεται σε όλες τις συνθήκες".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Επίσημο: Στην ΑΕΚ ο Μοράν
Μοράν: "Να βοηθήσω για τον τίτλο"
Η πρώτη μέρα του Μοράν στα Σπάτα
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ