ΑΕΚ

Γαλήνη και… ταξίδι μετά την θύελλα

Γαλήνη και… ταξίδι μετά την θύελλα

Την ώρα που επέστρεψαν τα χαμόγελα στα Σπάτα, άνθρωπος της ΑΕΚ ταξιδεύει στην Αυστρία για να δει εν δράσει 28χρονο επιθετικό Αλεξάντερ Γκοργκόν.

Η αλήθεια είναι πως φτάνει στο τέλος της μια από τις περίεργες εβδομάδες της φετινής σεζόν για την ΑΕΚ. Ίσως η πιο περίεργη. Δεν ήταν δα και λίγο όλο αυτό που συνέβη την περασμένη Τρίτη (19/4) με την ξαφνική απομάκρυνση του Πογέτ από τον πάγκο, παραμονή του πρώτου ημιτελικού.

Την στιγμή μάλιστα που το κλίμα έτσι κι αλλιώς ήταν εξαιρετικά βαρύ. Όμως μετά την «θύελλα» εκείνων των ημερών (και ειδικά της Τρίτης), στα Σπάτα επέστρεψε, όπως φαίνεται για τα καλά, η γαλήνη. Στην χθεσινή (22/4) πρώτη προπόνηση της ομάδας, καθώς είχε μεσολαβήσει το ρεπό της Πέμπτης, το κλίμα στο προπονητικό κέντρο ήταν πολύ καλό.

Και δεν είχε καμία σχέση με την βαριά ατμόσφαιρα της περασμένης Δευτέρας ή Τρίτης. Βοήθησε σε μεγάλο βαθμό βεβαίως το θετικό αποτέλεσμα στον πρώτο ημιτελικό. Καταλυτικό ρόλο όμως, έχει παίξει και το γεγονός πως κάποιοι παίκτες, που επί Πογέτ και ειδικά το τελευταίο διάστημα ένιωθαν παραγκωνισμένοι, αισθάνθηκαν ότι μπήκαν και πάλι στο κλίμα της ομάδας.

Και αυτό βοήθησε συνολικά ώστε να αλλάξει η ατμόσφαιρα στα Σπάτα. Επίσης η ΑΕΚ έπαιξε στο ματς με τον Ατρόμητο πιο απελευθερωμένο ποδόσφαιρο και γι αυτό και οι περισσότεροι «κιτρινόμαυροι» έλεγαν πως το ευχαριστήθηκαν μετά από πολύ καιρό.

Ταξίδι στην Αυστρία για Γκορκόν

Πάντως παράλληλα με την… ηρεμία της, η ΑΕΚ θέλει να βρει και να «τσεκάρει» πιθανούς μεταγραφικούς στόχους. Γι αυτό και άνθρωπος της ομάδας, πιθανότατα ο υπεύθυνος του τμήματος σκάουτινγκ Άλεξ Ντε Μπαρτόλο, θα ταξιδέψει σήμερα (23/4) στην Αυστρία προκειμένου να δει εν δράσει τον Αλεξάντερ Γκοργκόν.

Στο μπλοκάκι της ΑΕΚ βρίσκεται εδώ και πολύ καιρό ο 28χρονος Αυστροπολωνός ακραίος επιθετικός που αγωνίστηκε στην Αούστρια Βιέννης. Και το σημερινό ταξίδι, το προγραμμάτιζαν για καιρό. Άλλωστε ο Γκοργκόν στο τέλος της σεζόν μένει ελεύθερος και με δεδομένο πως κάνει φέτος εξαιρετική σεζόν (δεύτερος σκόρερ στο πρωτάθλημα με 13 γκολ), αν η ΑΕΚ αποφασίσει να κινηθεί για την απόκτηση του, θα πρέπει να βιαστεί.

Διότι είναι δεδομένο πως θα προκύψουν «μνηστήρες». Ο άνθρωπος της ΑΕΚ θα παρακολουθήσει σήμερα τον Γκοργκόν εν δράσει στο ματς με την Μάτεσμπουργκ. Και δεν αποκλείεται ακόμα και να υπάρξει μια πρώτη επαφή με τον ποδοσφαιριστή.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ