ΑΕΚ

Γαλανόπουλος: "Ζω το όνειρό μου φέτος στην ΑΕΚ"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ EUROKINISSI SPORTS

Ο MVP της ΑΕΚ στην αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό, Κώστας Γαλανόπουλος τόνισε πως ζει το όνειρό του τη φετινή σεζόν με τη φανέλα της Ένωσης.

Η ΑΕΚ επιβλήθηκε με 4-0 του Λεβαδειακού στο ΟΑΚΑ για την 14η αγωνιστική της Super League, εκμεταλλευόμενη την αποβολή του Στάνισλαβ Ναμάσκο στο 17ο λεπτό της αναμέτρησης.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους "κιτρινόμαυρους" ο Κώστας Γαλανόπουλος, ο οποίος σημείωσε το παρθενικό γκολ του με τη φανέλα της Ένωσης, ενώ μετά τη λήξη του παιχνιδιού παρέλαβε και το βραβείο του MVP.

Όπως είναι λογικό, ο νεαρός άσος εμφανίστηκε ενθουσιασμένος τόσο απ' τη νίκη όσο κι απ' την εμφάνισή του, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως φέτος ζει το όνειρό του.

"Δεν έχω καταλάβει ακόμα τι συμβαίνει, ζω το όνειρό μου φέτος. Στο γκολ έγινε το καθιερωμένο... φατούρο, αλλά εγώ δεν κατάλαβα τίποτα, άργησα πολύ να το συνειδητοποιήσω. Η εικόνα της ΑΕΚ στα τελευταία ματς δεν είναι αυτή που της αρμόζει στην ομάδα μας, χάσαμε παιχνίδια και βαθμούς μέσα από τα χέρια μας. Σήμερα όμως κάναμε πολύ καλή εμφάνιση, μας βοήθησε και το γεγονός ότι ο Λεβαδειακός έμεινε με 10 παίκτες", δήλωσε ο 19χρονος μέσος μετά την παραλαβή του βραβείου του.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Πήρε ανάσα η ΑΕΚ, 4-0 τον Λεβαδειακό
Τα γκολ του Σαββάτου (10/12) στη Super League
Μοράις: "Οι έντεκα που επιλέγω είναι πάντα οι καλύτεροι"
Ροντρίγκες: "Συνεννοηθήκαμε το γκολ με τον Αλμέιδα"
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ