ΑΕΚ

Γαλανόπουλος: "Θέλουμε περισσότερο το Κύπελλο απ' τον ΠΑΟΚ"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Για την προσπάθεια της ΑΕΚ να κατακτήσει δεύτερο συνεχόμενο Κύπελλο, αυτή τη φορά κόντρα στον ΠΑΟΚ, μίλησε ο Κώστας Γαλανόπουλος.

Για πολλούς από τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, ο τελικός Κυπέλλου του Σαββάτου (06/05, 20:30), θα είναι ο δεύτερος συνεχόμενος. Ανάμεσα τους και ο Κώστας Γαλανόπουλος, που πέρυσι απλώς συμπλήρωνε ως πιτσιρικάς την αποστολή λόγω της προκήρυξης της ΕΠΟ, ενώ φέτος είναι από τα βασικά στελέχη της ομάδας.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός, μιλώντας στην κάμερα των καναλιών Novasports, έσπευσε να ξεκαθαρίσει πως η ΑΕΚ έχει ακόμα μεγαλύτερη δίψα για την κατάκτηση του κυπέλλου, σε σχέση με πέρυσι. Μάλιστα, τόνισε πως θεωρεί πως η Ένωση το θέλει περισσότερο απ' ότι ο αντίπαλος της.

"Είναι ένα παιχνίδι -ο θάνατός σου η ζωή μου-. Και οι δύο ομάδες θέλουν το τρόπαιο πάρα πολύ. Νομίζω ότι εμείς το θέλουμε περισσότερο. -Διψάμε- για τον τίτλο, όπως και πέρυσι. Είμαστε σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση από τον ΠΑΟΚ και θα το δείξουμε στον τελικό. Είναι γεγονός ότι στο τελευταίο παιχνίδι που παίξαμε κόντρα στον ΠΑΟΚ νικήσαμε εύκολα, όμως το παιχνίδι του Σαββάτου θα είναι τελείως διαφορετικό και θα νικήσει αυτός που θα το θέλει περισσότερο. Αυτός που θα έχει περισσότερο πάθος και δύναμη".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ