ΑΕΚ

Γαλανόπουλος: "Πρώτα η Λάρισα, μετά η Ριέκα"

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÁÅÊ - ÌÐÑÉÆ / EUROPA LEAGUE / AEK - BRUGGE (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
Γαλανόπουλος EUROKINISSI SPORTS

Για προσήλωση των παικτών της ΑΕΚ μόνο στο ματς της Κυριακής (10/9) μίλησε ο Γαλανόπουλος

Ένα ματς κεκλεισμένων των θυρών στο ΟΑΚΑ και μετά από διακοπή, έτσι κι αλλιώς κρύβει παγίδες για την ΑΕΚ. Όμως η μεγαλύτερη παγίδα, είναι να ξεφύγει το... μυαλό, στο ευρωπαϊκό ματς με τη Ριέκα που ακολουθεί. Ωστόσο ο Κώστας Γαλανόπουλος, μιλώντας στην κάμερα της Nova, τόνισε πως η ΑΕΚ θα παρουσιαστεί συγκεντρωμένη και όπως πρέπει, στο κυριακάτικο (10/9) ματς με τη Λάρισα.

"Μια διακοπή συνήθως κάνει κακό στις ομάδες. Εμάς όμως δεν θα πρέπει να μας επηρεάσει αυτό το γεγονός. Προπονούμαστε κατάλληλα για να ετοιμαστούμε ενόψει του αγώνα με την ΑΕΛ, να παίξουμε το ποδόσφαιρό μας και φυσικά να πάρουμε τη νίκη αφού πρόκειται για ένα ακόμα εντός έδρας παιχνίδι".

- Μπορεί η έδρα να αποτελέσει τη "δύναμη" της ΑΕΚ φέτος; Γιατί την Κυριακή θα είναι το δεύτερο παιχνίδι κεκλεισμένων των θυρών;
"Για όλες τις ομάδες ισχύει ότι η δύναμή τους είναι η έδρας τους. Το ΟΑΚΑ είναι ένα μεγάλο γήπεδο, αλλά η ΑΕΚ έχει ακόμα και στα πιο "μικρά" ματς τον κόσμο που χρειάζεται για να το κάνει έδρα. Το παιχνίδι της Κυριακής βέβαια θα είναι κεκλεισμένων των θυρών κι έτσι περιμένουμε μια πιο ...κρύα ατμόσφαιρα".

- Υπάρχει κάτι που σε ανησυχεί από την ΑΕΛ; Ενδεχομένως το γεγονός ότι αν και ακόμα βρισκόμαστε στην αρχή, έχει κάνει ήδη κάποιες αλλαγές στο ρόστερ της και δεν την γνωρίζετε καλά ως ομάδα.
"Δε μας ανησυχεί κάτι. Είμαστε η ΑΕΚ, παίζουμε στο γήπεδό μας και θα βγούμε να παίξουμε τη μπάλα που ξέρουμε και όσα δουλεύουμε με τον προπονητή μας. Πιστεύω ότι θα πάρουμε εύκολα τη νίκη".

- Το γεγονός ότι μετά την ΑΕΚ ακολουθεί το πρώτο ευρωπαϊκό ματς των ομίλων του Europa League, αποσπά την προσοχή των ποδοσφαιριστών;
"Ο αγώνας του Europa League σίγουρα είναι στο μυαλό των παικτών. Μετά από χρόνια άλλωστε η ομάδα βρίσκεται στους ομίλους. Πρέπει όμως να είμαστε προσηλωμένοι στο ματς της Κυριακής και μετά απ' το συγκεκριμένο παιχνίδι θα έχουμε χρόνο να προετοιμαστούμε κατάλληλα για την αναμέτρηση στη Ριέκα".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ