ΑΕΚ

Γαλανόπουλος: "Περιμένουμε πώς και πώς το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό"

ÊÕÐÅËËÏ / ÁÅÊ - ËÁÌÉÁ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: REPORTER IMAGES / EUROKINISSI)
ÊÕÐÅËËÏ / ÁÅÊ - ËÁÌÉÁ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: REPORTER IMAGES / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Κώστας Γαλανόπουλος στάθηκε στη βελτίωση της ΑΕΚ στο δεύτερο ημίχρονο του νικηφόρου αγώνα με τη Λαμία, ενώ τόνισε πως τόσο ο ίδιος όσο κι οι συμπαίκτες του ανυπομονούν για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Η ΑΕΚ, παρότι δυσκολεύτηκε στο πρώτο ημίχρονο, κατάφερε να επικρατήσει 2-0 της Λαμίας στη Ριζούπολη και να αρχίσει με το "δεξί" τις υποχρεώσεις της στους ομίλους του Κυπέλλου Ελλάδας.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Κώστας Γαλανόπουλος μίλησε στη μικτή ζώνη και στάθηκε στη βελτίωση της Ένωσης στο δεύτερο μέρος, ενώ τόνισε πως τόσο ο ίδιος όσο κι οι συμπαίκτες του ανυπομονούν για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την προσεχή Κυριακή (24/09, 20:30).

"Αντιμετωπίσαμε την ίδια ομάδα πριν από λίγες ημέρες, είδαμε ότι δεν νικήσαμε εύκολα ούτε στο πρώτο παιχνίδι, όπως και τώρα στο πρώτο ημίχρονο η Λαμία μας είχε κλείσει καλά. Στο δεύτερο εμφανιστήκαμε καλύτεροι, πετύχαμε το πρώτο γκολ, μετά στο δεύτερο ημίχρονο κουράστηκε η Λαμία και πήραμε το ματς, ήταν μονόλογος της ΑΕΚ. Μπήκαμε μουδιασμένοι. Μιλήσαμε στο ημίχρονο, καταλάβαμε τα λάθη μας".

Όσον αφορά στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό, είπε: "Τέτοια ντέρμπι όπως με τον Ολυμπιακό είναι πολύ σημαντικά, είναι παιχνίδια που δεν τα περιμένω μόνο εγώ πώς και πώς, αλλά όλη η ομάδα. Είναι ευκαιρία να αυξήσουμε τη διαφορά μας. Όλοι το περιμένουν. Ήμουν άρρωστος, αλλά σήμερα έπαιξα και πήρα ρυθμό. Το καλό κλίμα βγαίνει στο γήπεδο. Κάνουμε πλάκες, υπάρχει καλό κλίμα".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ