ΑΕΚ

Γαλανόπουλος: "Πάμε για τη νίκη και για όχι για την ισοπαλία με την Αούστρια"

SUPERLEAGUE / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Κώστας Γαλανόπουλος μίλησε μετά τη νίκη με τον Λεβαδειακό και τόνισε πως στην ΑΕΚ περιμένουν το ματς-τελικό με την Αούστρια για να τα δώσουν όλα για την πρόκριση.

Ο Κώστας Γαλανόπουλος μίλησε μετά το τέλος του αγώνα με τον Λεβαδειακό και τη νίκη με 2-0 στην κάμερα στην ΕΡΤ, τονίζοντας ότι στην Ένωση περιμένουν το ματς-τελικό με την Αούστρια για να τα δώσουν όλα για την πρόκριση.

"Έχουμε φέτος δύο μεγάλες ατυχίες με τους τραυματισμούς των Γιόχανσον και Μάνταλου κι έτσι πήρα περισσότερες ευκαιρίες. Έχω περισσότερες ευθύνες αλλά δεν με αγχώνει αυτό. Είχαμε δει το Λεβαδειακό και ξέραμε ότι παίζει δυνατά. Ήταν ένας δικός μας μονόλογος. Παίξαμε πολύ καλά, βάλαμε δύο γκολ και κερδίσαμε", είπε αρχικά ο Γαλανόπουλος.

Για το επιθετικό δίδυμο της ΑΕΚ είπε: " Ο Αραούχο με τον Λιβάγια έχουν τρομερή ποιότητα και χημεία μεταξύ τους αλλά πάνω απ’ όλα είμαστε μια ομάδα".

Για το ματς με την Αούστρια, ανέφερε: "Τώρα περιμένουμε το ματς με την Αούστρια που είναι ματς-τελικός. Πάμε για τη νίκη και όχι για την ισοπαλία".

Αναφέρθηκε και στο ντεμπούτο του Γιούση, λέγοντας: "Το ξεκίνημα του Γιούση ήταν το καλύτερο δυνατό και πρέπει οι ομάδες να εμπιστεύονται τους νέους παίκτες".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ