ΑΕΚ

Γαλανόπουλος: "Παίρνω αυτοπεποίθηση από τον Μοράις"

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - ΑΕΚ
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - ΑΕΚ EUROKINISSI SPORTS

Για τη ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση που του δίνει η εμπιστοσύνη του Ζοζέ Μοράις, μίλησε ο 18χρονος μέσος της ΑΕΚ, Κώστας Γαλανόπουλος.

Με βάση και όσα δοκίμασε στη σημερινή (2/12) προπόνηση στα Σπάτα, ο Ζοζέ Μοράις, στο αυριανό (3/12) ματς με την Κέρκυρα, η ΑΕΚ θα πάει με 4-4-2 και διάταξη ρόμβου στη μεσαία γραμμή. Και ο Κώστας Γαλανόπουλος θα πάρει θέση εσωτερικού χαφ και μετά το ματς με την Καρδίτσα για το κύπελλο, θα είναι βασικός και σε ματς πρωταθλήματος.

Μιλώντας στην κάμερα της Nova, ο νεαρός μέσος, στάθηκε στην ψυχολογία και την αυτοεποίθηση που του έχει δώσει η εμπιστοσύνη του Μοράις. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γαλανόπουλου

Για την παρουσία τριών παικτών από την ακαδημία στο ματς με την Καρδίτσα: "Είναι πάρα πολύ θετικό αυτό που έγινε διότι βλέπουμε ότι σιγά - σιγά έρχονται κι άλλα παιδιά από την ακαδημία. Παίξαμε τρία παιδιά μαζί με τον Γιαννούτσο και τον Τσέλιο σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο. Ήταν όμως μια εμπειρία, αφού εγώ προσωπικά δεν είχα ξαναπαίξει σε τέτοιο γήπεδο. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλοί, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο η Καρδίτσα μας παρέσυρε στο παιχνίδι της, έβαλε ένα γκολ, πήρε ψυχολογία και έγινε ό, τι έγινε".

Για τη δική του απόδοση και για το αν αισθάνεται πλέον περισσότερη αυτοπεποίθηση: "Νιώθω ότι πλέον είμαι μέλος της ομάδας και γι' αυτό σε κάθε παιχνίδι μπαίνω με όλο και καλύτερη ψυχολογία και αυτοπεποίθηση".

Για το γεγονός ότι σε δεύτερο παιχνίδι μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα το 2-0 έγινε 2-2: "Δεν μας απογοητεύει το γεγονός αυτό, αλλά σίγουρα μας προβληματίζει. Γι' αυτό δουλεύουμε καθημερινά στην προπόνηση. Για να αντιμετωπίζουμε τις καταστάσεις που παρουσιάζονται στα παιχνίδια και να βρίσκουμε λύσεις σε ό, τι παρουσιάζεται".

Για το ματς στην Κέρκυρα: "Δε μας ανησυχεί κάτι σ' αυτό το παιχνίδι. Είμαστε η ΑΕΚ και θα πάμε στην Κέρκυρα για το διπλό. Προερχόμαστε από ένα καλό αποτέλεσμα με τον Πλατανιά και θέλουμε να κάνουμε ένα νικηφόρο σερί στα επόμενα ματς. Σίγουρα μπορούμε και θα το κάνουμε. Το πρόγραμμα είναι βατό και αποτελεί ευκαιρία για να ανέβει η ψυχολογία της ομάδας μας".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ