ΑΕΚ

Φωνάζει η ΑΕΚ για δύο πέναλτι σε δύο λεπτά

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΞΑΝΘΗ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΞΑΝΘΗ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο twitter η ΑΕΚ διαμαρτύρεται για δύο πέναλτι που δεν της δόθηκαν στον αγώνα με τη Ξάνθη κάνοντας λόγο για αδιανόητες αποφάσεις του Διαμαντόπουλου.

LIVE διαμαρτυρίες μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της επέλεξε να κάνει η ΑΕΚ για τη διαιτησία του Διαμαντόπουλου στην αναμέτρηση κόντρα στην Ξάνθη. Μέσα από τον επίσημο λογαριασμό τους στο twitter οι κιτρινόμαυροι στάθηκαν σε δύο φάσεις των πρώτων λεπτών.

Για την ακρίβεια η ΑΕΚ διαμαρτύρεται για δύο πέναλτι στο δεύτερο και τέταρτο λεπτό ζητώντας παράλληλα και αποβολή του Μελιόπουλου.

"Αδιανόητες απόφασεις του Διαμαντόπουλου στο 2' και στο 4'. Δεν έδωσε πέναλτι και αποβολή στον Μελιόπουλο για ανατροπή στον Λάζαρο και δύο λεπτά αργότερα μετέτρεψε σε φάουλ εκτός περιοχής την ανατροπή του Λιβάια μέσα" αναφέρει χαρακτηριστικά το πρώτο tweet.

Το δεύτερο ήρθε δευτερόλεπτα αργότερα ακριβώς μετά το τέρμα που πέτυχε ο Βράνιες. Συγκεκριμένα, στον επίσημο λογαριασμό της ΑΕΚ έγραψαν: "Ο Βράνιες ανοίγει το σκορ για την ΑΕΚ στο 5' μετά τα δυο ξεκάθαρα πέναλτι που δεν δόθηκαν στην ομάδα μας στα πρώτα λεπτά" .

Δείτε τα δύο σχετικά tweets

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ