ΑΕΚ

Φτιάξε την 11άδα της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΝΟΛΟ ΧΙΜΕΝΕΘ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ (Eurokinissi Sports / ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ)
ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΝΟΛΟ ΧΙΜΕΝΕΘ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ (Eurokinissi Sports / ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI SPORTS

Οι αναγνώστες του Sport24.gr παίρνουν την μπάλα στα πόδια τους και επιλέγουν την 11άδα που θέλουν να παρατάξει ο Μανόλο Χιμένεθ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ (19:30)

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό στις 19:30 στο ΟΑΚΑ για την 21η αγωνιστική της Super League. Ο Μανόλο Χιμένεθ επέλεξε χθες την 18άδα του για την αναμέτρηση με τους Πειραιώτες και σκέφτεται ακόμα το πώς θα παρατάξει την ομάδα του, προκειμένου να πάρει τη νίκη απέναντι στους Πειραιώτες, ώστε να μην χάσει και άλλο έδαφος στη μάχη για τα πλέι οφ.

Ο Ισπανός προπονητής θα κατεβάσει την ομάδα του είτε με 3-5-2 είτε με 4-2-3-1. Το δεύτερο σχήμα είναι το πιθανότερο με βάση τα όσα έχουμε δει στα περισσότερα ματς με τον ίδιο στον πάγκο της Ένωσης. Οι αναγνώστες του Sport24.gr καλούνται να επιλέξουν με βάση τις επιλογές που υπάρχουν, την καλύτερη δυνατή 11άδα για το ντέρμπι.







TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ