ΑΕΚ

Φουλ της τακτικής από Μανωλά

Φουλ της τακτικής από Μανωλά
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Στέλιος Μανωλάς δούλεψε με τους παίκτες της ΑΕΚ και στην ανασταλτική αλλά και στην επιθετική λειτουργία της ομάδας.

Ήδη από την πρώτη στιγμή που ο Στέλιος Μανωλάς κλήθηκε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ το βράδυ της παραμονής του πρώτου ημιτελικού, ήξερε πως θα έπρεπε να κάνει πολλά πράγματα, σε εξαιρετικά μικρό χρόνο.

Και αυτό δεν αφορούσε μόνο τις λίγες ώρες που είχε μπροστά του για την προετοιμασία του ματς με τον Ατρόμητο. Ο Μανωλάς πέρασε θέλει να δουλέψει πάνω σε συγκεκριμένους τομείς, ώστε να περιορίσει όσο το δυνατόν περισσότερο τις αγωνιστικές αδυναμίες που έχει η ΑΕΚ. Ήδη από χθες (22/4) έχει αρχίσει να δίνει βάρος στην τακτική, αλλά στη σημερινή (23/4) πολύ περισσότερο.

Ο Μανωλάς δούλεψε ξεχωριστά και την ανασταλτική αλλά και την επιθετική λειτουργία. Οι αμυντικοί και μέσοι της ομάδας, έκαναν ασκήσεις τακτικής που αφορούσαν το ανασταλτικό κομμάτι. Και τον τρόπο που συνολικά η ομάδα πρέπει να λειτουργεί σ' αυτόν τον τομέα. Ενώ οι επιθετικοί έκαναν τελειώματα φάσεων και δουλειά πάνω στο γκολ.

Το σημαντικό για τον Μανωλά, είναι πως πλέον έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεση του. Ακόμα και ο Πέτρος Μάνταλος που υπέφερε από ένα ελαφρύ διάστρεμμά, ακολουθεί το κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης. Και επομένως το οπλοστάσιο είναι γεμάτο ενόψει της ρεβάνς της Τρίτης (26/4) στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ