ΑΕΚ

Φουλ (και) για φορ

Croatias's Marko Livaja stops the ball during the Under-20 World Cup round of 16 soccer match between Croatia and Chile in Bursa, Turkey, Wednesday, July 3, 2013. (AP Photo/Gero Breloer)
Croatias's Marko Livaja stops the ball during the Under-20 World Cup round of 16 soccer match between Croatia and Chile in Bursa, Turkey, Wednesday, July 3, 2013. (AP Photo/Gero Breloer) AP

«Τρέχει» να κλείσει άμεσα και μεταγραφή επιθετικού η ΑΕΚ και προχωρά τον δανεισμό του Λιβάγια.

Από τη στιγμή που για την ΑΕΚ παραμένει ο στόχος για τουλάχιστον δυο κινήσεις για την επίθεση μέχρι να αναχωρήσει η αποστολή για το Κίελτσε και με δεδομένο πως ο χρόνος πιέζει, οι εξελίξεις πρέπει να τρέξουν. Γι αυτό και στην Ένωση δουλεύουν σε πολλά διαφορετικά μέτωπα. Από την ολοκλήρωση της υπόθεσης του Βίκτωρα Κλωναρίδη μέσα στις επόμενες ώρες, μέχρι και την υπόθεση του σέντερ φορ. Η ΑΕΚ «τρέχει» για να κλείσει την μεταγραφή επιθετικού. Ενός ακόμα δηλαδή, πλην του Γιώργου Γιακουμάκη που είναι κλεισμένος και πιθανότατα θα ανακοινωθεί επισήμως σήμερα (25/6). Και όλα δείχνουν πως η ΑΕΚ προχωρά ταχύτητα τον δανεισμό του Μάρκο Λιβάγια από την Λας Πάλμας.

Όπως ήδη έχετε διαβάσει εδώ και πολλές μέρες στο Sport24, ο Κροάτης φορ αποτελούσε ευθύς εξ αρχής την άκρως δελεαστική αντιπρόταση που είχαν ρίξει στο τραπέζι οι Ισπανοί, στο περιθώριο των συζητήσεων για τον Αραούχο. Και αυτό διότι η Λας Πάλμας είναι διατεθειμένη ακόμα και άμεσα, πριν καν ξεκινήσει την δική της προετοιμασία, να συμφωνήσει για την παραχώρηση του Λιβάγια με την μορφή δανεισμού στην ΑΕΚ.

Αυτή την προοπτική, στην Ένωση την έβλεπαν με καλό μάτι. Άλλωστε εκείνο που έλεγαν υψηλόβαθμα στελέχη της ΠΑΕ στην αρχή της εβδομάδας, σχολιάζοντας τα ισπανικά δημοσιεύματα που ήθελαν Λιβάγια και Αραούχο να έρχονται «πακέτο», ήταν πως «ο παίκτης βρίσκεται στην λίστα των επιθετικών που μπορούν να κάνουν τη διαφορά».

Με δεδομένο πως η ΑΕΚ θέλει οπωσδήποτε να έχει τον σέντερ φορ, από την αρχή της καλοκαιρινής προετοιμασίας, την περίπτωση του δανεισμού του 24χρονου Κροάτη φορ, με οψιόν αγοράς, μπορούν να την τρέξουν. Άλλωστε ο Λιβάγια είναι μια εξαιρετική περίπτωση, με πολύ καλή σεζόν στην Primera με 5 γκολ και τρεις ασίστ σε 25 ματς. Το μοναδικό ζήτημα του Κροάτη, είναι ο αψύς χαρακτήρας του, καθώς έβγαλε την χρονιά με 12 κίτρινες κάρτες.

Όσο για τον ίδιο τον Λιβάγια, αφενός δεν θέλει να παραμείνει στην Λας Πάλμας, σε περίπτωση που δεν θα βρει χρόνο συμμετοχής. Αφετέρου αν πάρει πληροφορίες για την ΑΕΚ από τον Αραούχο, δεν θα το σκεφτεί δεύτερη φορά.

AP Photo/Gero Breloer

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ