ΑΕΚ

Φουλ για Βράνιες

Φουλ για Βράνιες

Προχωρά η ΑΕΚ για να κλείσει την μεταγραφή του Βόσνιου στόπερ, που είναι πολύ πιθανό να ταξιδέψει στην Αθήνα στις επόμενες ώρες.

Το στίγμα της τακτικής που σκοπεύει να ακολουθήσει η ΑΕΚ στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο, τον έδωσε με την υπόθεση του Αστρίτ Αϊντάρεβιτς. Η μεταγραφή του Σουηδού έκλεισε 18 μέρες πριν από την 1η Γενάρη.

Εγκαίρως δηλαδή. Την ίδια τακτική θέλουν να ακολουθήσουν στην ΑΕΚ και με τις υπόλοιπες κινήσεις ενίσχυσης. Και επειδή το θέμα του φορ ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει και δείχνει να «τραβάει» χρονικά, στην Ένωση προχωρούν για να τελειώσουν άμεσα μεταγραφή στόπερ. Την περίπτωση του Ογκνιέν Βράνιες την έχουν… εντοπίσει από καιρό, την έχουν δουλέψει και «φουλάρουν» για να την κλείσουν άμεσα. Μάλιστα υπάρχουν πληροφορίες που λένε πως ο διεθνής Βόσνιος στόπερ, θα ταξιδέψει μέσα στις επόμενες ώρες στην Αθήνα, προκειμένου να μπει στο τελευταίο στάδιο των συζητήσεων με την ΑΕΚ.

Ακόμα ο Βράνιες δεν είναι ελεύθερος από την Τόμσκ. Όμως η περίπτωση του μοιάζει μ’ εκείνη του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι. Όταν ο Ουκρανός στόπερ ήρθε στην Αθήνα για να κλείσει στην ΑΕΚ, απέμεναν μόνο τα τυπικά για να λυθεί το συμβόλαιο του. Το ίδιο ισχύει και με τον Βράνιες, καθώς ο ίδιος ο αθλητικός διευθυντής της Τόμσκ, επιβεβαίωνε πως ο μόνος τρόπος για να μπορέσει να συνεχίσει η ομάδα να παίζει στο πρωτάθλημα, είναι να αφήσει ελεύθερους έξι παίκτες. Ανάμεσα σ’ αυτούς του έξι είναι και ο Βόσνιος στόπερ.

Πάντως ένας από τους λόγους που η ΑΕΚ θέλει να βιαστεί να κλείσει την μεταγραφή του Βράνιες, είναι και η εμπλοκή του Ερυθρού Αστέρα. Οι Σέρβοι είχαν κτυπήσει πρώτοι την πόρτα του Βόσνιου, που όμως φαίνεται να προτιμά την Αθήνα. Από την άλλη μεριά, στην ΑΕΚ, αφού κατέληξαν στον… εκλεκτό, δεν έχουν λόγο για καθυστέρηση. Άλλωστε πρόκειται για έναν διεθνή παίκτη, με πέρασμα από το ισπανικό πρωτάθλημα, σε ηλικία μόλις 27 ετών και ελεύθερο. Δηλαδή, θεωρητικά πρόκειται ευκαιρία και μάλιστα στο μυαλό των ανθρώπων της ΑΕΚ, δεν είναι ένα συμβόλαιο διάρκειας έξι μηνών.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ