ΑΕΚ

Φουλ για άλλες δυο μεταγραφές με φόντο το Κίελτσε

Granada's Jaime Romero, left, jumps for a high ball with Barcelona's  Maxwell of Brazil during a Spanish La Liga soccer match in Granada, Spain, Tuesday, Oct. 25, 2011.  Barcelona won the match 1-0. (AP Photo/Daniel Tejador)
Granada's Jaime Romero, left, jumps for a high ball with Barcelona's Maxwell of Brazil during a Spanish La Liga soccer match in Granada, Spain, Tuesday, Oct. 25, 2011. Barcelona won the match 1-0. (AP Photo/Daniel Tejador) ASSOCIATED PRESS

Μετά την Λόπες, η ΑΕΚ θέλει να κλείσει δυο ή ακόμα και τρεις μεταγραφές, μέχρι η αποστολή να αναχωρήσει για το Κίελτσε στις 29/6 – Με τις βαλίτσες στο χέρι ο Ρομέρο.

Η πρώτη καλοκαιρινή μεταγραφή της ΑΕΚ (πλην Γιακουμάκη και Τσιντώτα που είχαν κλείσει από τον Γενάρη), ολοκληρώθηκε πέντε μέρες πριν την πρώτη συγκέντρωση στα Σπάτα και οκτώ πριν "πετάξει" η αποστολή για το Κίελτσε για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Ωστόσο στην Ένωση εξακολουθούν να έχουν ως στόχο, εκτός από τον Έλντερ Λόπες, να μπουν ακόμα τουλάχιστον δυο μεταγραφές (ίσως και τρεις), στο αεροπλάνο για την Πολωνία, την προσεχή Πέμπτη (29/6). Εξ ου και οι "μηχανές" της ΑΕΚ δουλεύουν στο φουλ για να ολοκληρώσουν υποθέσεις. Κυρίως για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής.

ΜΕ ΤΙΣ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΑΛΛΑ...

Ο Χάιμε Ρομέρο, που έμεινε ελεύθερος και με τη… βούλα την περασμένη Δευτέρα (19/6) από την Οσασούνα, βρίσκεται πλέον με τις βαλίτσες στο χέρι και περιμένει την οριστική ειδοποίηση από την ΑΕΚ για να ταξιδέψει στην Αθήνα.

Μάλιστα οι Ισπανοί επέμεναν πως ο 27χρονος εξτρέμ θα αναχωρούσε για Ελλάδα χθες (21/6). Κάτι που δεν έγινε. Είναι προφανές πως η ΑΕΚ εξετάζει, υπό άκρα μυστικότητα και μια ακόμα περίπτωση εξτρέμ.

Με δεδομένο ωστόσο πως προσανατολίζεται στην απόκτηση δυο παικτών για τα άκρα, ίσως ο Ρομέρο να αποκτηθεί έτσι κι αλλιώς. Πάντως είναι ζήτημα ωρών να ξεκαθαρίσει η υπόθεση του Ισπανού εξτρέμ, που δεν αποκλείεται να ταξιδέψει ακόμα και απόψε για την Αθήνα.

ΦΟΡ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

Παράλληλα η ΑΕΚ ψάχνεται και στο θέμα του φορ. Και είναι επίσης μια υπόθεση που θέλει να την κλείσει άμεσα, προκειμένου ο παίκτης να ταξιδέψει στο Κίελτσε από την αρχή της προετοιμασίας.

Αν, για παράδειγμα, για τον Αραούχο υπάρχει η πολυτέλεια (ενδεχομένως και η διάθεση) να περιμένει η ΑΕΚ μέχρι και τον Αύγουστο για τις οριστικές αποφάσεις της Λας Πάλμας, δεν ισχύει το ίδιο και για την περίπτωση του Μάρκο Λιβάγια.

Αν πρόκειται να προχωρήσει το θέμα με τον Κροάτη φορ, αυτό θα γίνει μέσα στις επόμενες μέρες. Διαφορετικά η ΑΕΚ θα προχωρήσει μ’ άλλες περιπτώσεις, που ήδη έχει κοιτάξει.

ΚΑΙ ΣΤΟΠΕΡ

Προφανώς και μ’ έναν φορ και μ’ έναν (ή και δυο) εξτρέμ, η Ένωση δεν ολοκληρώνει την υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού. Η ΑΕΚ ψάχνεται σίγουρα και για έναν ακόμα στόπερ.

Άλλωστε την περίπτωση του "αλμυρού" και με προτίμηση την παραμονή στο ισπανικό πρωτάθλημα Καμπρέρα, η Ένωση την κοιτάζει εδώ και πολύ καιρό.

Ακόμα και με πρώτη κρούση, που όμως συνάντηση άρνηση. Γι αυτό και η ΑΕΚ και για στόπερ, κοιτάζει και άλλες περιπτώσεις, πλην του Ουρουγουανού πρώην μπακ της Σαραγόσα.

Photo credits: (AP Photo/Daniel Tejador)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Επίσημο: Στην ΑΕΚ ο Έλντερ Λόπες
Το πάρε - δώσε των ομάδων της Super League (21/6)
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ