ΑΕΚ

Φόβοι για ρήξη χιαστού στον Μάνταλο, ανανεώνεται το συμβόλαιο του

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Πέτρος Μάνταλος τραυματίστηκε σοβαρά στο ματς με τον Πανιώνιο και στην ΑΕΚ φοβούνται για ρήξη χιαστού στο αριστερό γόνατο και αμέσως μετά το τέλος του αγώνα ο Δημήτρης Μελισσανίδης ζήτησε να ανανεωθεί άμεσα το συμβόλαιο του.

Τα χειρότερα φοβούνται στην ΑΕΚ μετά τις πρώτες εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Πέτρος Μάνταλος στα αποδυτήρια της Νέας Σμύρνης.

Στο "κιτρινόμαυρο" στρατόπεδο η πρώτη εκτίμηση κάνει λόγο για ρήξη χιαστού στο αριστερό γόνατο του Έλληνα μέσου και όλοι εύχονται αυτό να μην επιβεβαιωθεί. Η τελική διάγνωση όμως θα γίνει τη Δευτέρα μετά τη μαγνητική στην οποία θα υποβληθεί ο Μάνταλος.

Την ίδια ώρα ο Δημήτρης Μελισσανίδης θέλησε να δείξει τη στήριξη του προς τον αρχηγό της ΑΕΚ καθώς με τη λήξη του αγώνα πήρε τηλέφωνο τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Νίκο Λυμπερόπουλο, και του ζήτησε να κάνει τις ενέργειες για να ανανεωθεί άμεσα το συμβόλαιο του Μάνταλου.

Όπως ακριβώς είχε γίνει και στη περίπτωση του Λαμπρόπουλου που είχε έναν αντίστοιχο τραυματισμό πριν από ένα χρόνο σχεδόν. Μάλιστα ζητήθηκε να ενημερωθεί ήδη ο Μάνταλος για την πρωτοβουλία αυτή από πλευράς του ισχυρού άνδρα της ΑΕΚ.

Πατήστε εδώ και δείτε το βίντεο του τραυματισμού του Μάνταλου.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ