ΑΕΚ

"Φορτσάτοι" Λάζαρος, Λέσκοτ στην ΑΕΚ

"Φορτσάτοι" Λάζαρος, Λέσκοτ στην ΑΕΚ
Λέσκοτ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και Τζόλεον Λέσκοτ έπαιξαν και πάλι στο "διπλό" της ΑΕΚ στα Σπάτα και έδειξαν πως βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Πιθανότατα θα παίξουν με Ανόρθωση.

Μπορεί ο Τζόλεον Λέσκοτ και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος να έκλεισαν την μεταγραφή τους στην ΑΕΚ στο τέλος του Αυγούστου και να έχουν χάσει το μεγαλύτερο κομμάτι της καλοκαιρινής προετοιμασίας. Ωστόσο αμφότεροι δείχνουν να βρίσκονται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση. Κάτι άλλωστε που φάνηκε και στη σημερινή (31/8) προπόνηση στα Σπάτα.

Τόσο ο Λέσκοτ, όσο και ο Λάζαρος, έπαιξαν και πάλι κανονικά στο οικογενειακό "διπλό". Όπως έγινε και χθες (30/8). Και παρόλο που και οι δυο έχουν κάνει μόλις δυο προπονήσεις με τη νέα της ομάδα.

Με δεδομένο πως ήδη ο Λέσκοτ και ο Λάζαρος έχουν μπει στο κανονικό πρόγραμμα, πιθανότατα θα συμπεριληφθούν στην αποστολή για το φιλικό με την Ανόρθωση στην Κύπρο το προσεχές Σάββατο (3/9). Μάλιστα η ΑΕΚ θα αναχωρήσει την Παρασκευη(2/9) για την Κύπρο αφού πρώτα κάνει προπόνηση στα Σπάτα.

Photo credits: ACTION IMAGES

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ